Arizonoje 11-metis anūkas nušovė susitvarkyti liepusią senelę | KaunoDiena.lt

ARIZONOJE 11-METIS ANŪKAS NUŠOVĖ SUSITVARKYTI LIEPUSIĄ SENELĘ

  • 3

Arizonoje 11-metis berniukas praeitą savaitgalį nužudė savo senelę, liepusią jam susitvarkyti kambarį, ir po to nusižudė, pirmadienį informavo amerikiečių žiniasklaida.

65-erių Yvonne Woodard (Ivon Vudard) buvo nušauta į galvą sekmadienį savo namuose Ličfild Parke, esančiame į šiaurės vakarus nuo Finikso. Nužudymo akimirką ji žiūrėjo televiziją drauge su savo vyru.

Seneliai buvo visaverčiai vaiko globėjai. Senelis sakė, kad jo žmona visą dieną prašė anūko susitvarkyti kambarį, tačiau šis nuolat atsikalbinėjo.

Marikopos apygardos šerifo biuro atstovas seržantas Joaquinas Enriquezas (Choakinas Enrikesas) pranešė vietos žiniasklaidai, kad sutuoktiniams žiūrint televizijos laidą jų anūkas priėjo prie senelės iš už nugaros ir ją nušovė.

Senelis puolė bėgti paskui pasprukusį vaiką, bet vėliau sugrįžo padėti žmonai, o berniukas tuo metu nusižudė.

Policijos duomenimis, ginklas priklausė seneliui.

Gairės: Arizona, anūkas, senelė, nušovė, nusižudė, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Anonimas

Darykite toliau visokias reformas ir laukite kol Lietuvoje 11 ečiai pradės tėvus žudyti.....

...

Ei, psich.grifai, jau įkyrėjot... ruošiat sau dirvą emigracijon?.. Bet juk ten jus tie VISATEISIAI (ir ginkluoti) vaikai it žiurkes iššaudys!

juk

tai amerikoniskos /demokratijos/ aukleimo budai kur kaip laukiniuose vakaruose priimta visi ginkluoti iki ausu truksta tik proto kurio pavs indena zymiai daugiau......

SUSIJUSIOS NAUJIENOS