B. Gatesas: būtina labai sparčiai kurti vakciną | KaunoDiena.lt

B. GATESAS: BŪTINA LABAI SPARČIAI KURTI VAKCINĄ

Dabartinė padėtis, pasak Billo Gateso, visiškai normalizuosis tik tada, kai visiems žmonėms pasaulyje bus prieinama vakcina nuo naujojo koronaviruso. Būtina labai sparčiai kurti vakciną, kad kuo įmanoma greičiau būtų pasiektas „milijardų dozių pajėgumas“, stočiai „Fox News“ sakė „Microsoft“ įkūrėjas ir savo vardo fondo steigėjas.

„Mes visi sėdime vienoje valtyje“, - kalbėjo B. Gatesas. Turtingos šalys, kaip JAV, esą anksčiau ar vėliau suvaldys virusą, tačiau jei jis išplis skurdesnėse šalyse, tai sugrįš ir į JAV. „Mes turime įveikti virusą visame pasaulyje“, - reikalavo jis. Tai ilgainiui įmanoma tik sukūrus veiksmingą vakciną visiems žmonėms planetoje. Kol to nebus, gyvenimas negrįš į įprastas vėžes, pažymėjo B. Gatesas.

B. Gatesas ketvirtadienį paragino JAV vyriausybę jau dabar statyti gamyklas šiuo metu bandomos vakcinos gamybai. Kai kurių jų esą gali niekad neprireikti, tada dings milijardai dolerių. Todėl privačios įmonės negali taip rizikuoti. Tačiau tik taip, anot B. Gateso, galima garantuoti greitą masines vakcinos gamybą.

B. Gateso ir jo žmonos Melindos fondas, kuris visų pirma finansuoja sveikatos programas, kovai su koronavirusu iki šiol skyrė 105 mln. dolerių. Amerikiečių mokslininkų duomenimis, pasaulyje jau patvirtinta 1,2 mln. užsikrėtimų Sars-CoV-2 virusu, kuris sukelia plaučių ligą Covid-19.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

afrika

vakcina reikalinga sucipuot vergams,o 5G sekimo duomenims perduoti.laukit priverstinio vakcinavimo kaip danijoj

taip

geras kom ir taiklus nes kazkos satanistas jau pragydo su grasinimais taip tai mosad darbas iliuminatams liepus o nieksu ir pediku pilna bet jiems jau bus kajuk ?...

Baruch'ai-žydų užslaptinta šeima užsakė pagaminti virusą

Visi kalba, bet nežino iš kur atsirado virusas...- o tiesa,- ieškok motyvo,- bankams seniai reikėjo krizės, kad galėtų pakelti skolinimosi procentus,- taigi Rotšildai, Rokfeleriai, Baruch'ai, kontroliuojantys ne tik bankus, federalinę rezervų sistemą, bet ir akcijų biržas ir yra viruso užsakovai, o pagaminti specialistų yra šimtai. Laikas suvokti kad žmonijos priešai yra ne valstybės, teroristai, o žydų kapitalas valdantis kol kas trečdalį pasaulio Bendro Vidaus Produkto.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS