Briuselyje pasišildyti nusprendęs benamis paralyžiavo traukinių eismą | KaunoDiena.lt

BRIUSELYJE PASIŠILDYTI NUSPRENDĘS BENAMIS PARALYŽIAVO TRAUKINIŲ EISMĄ

  • 1

Briuselyje traukinių eismas geležinkeliu, jungiančiu Šiaurės ir Pietų traukinių stotis, antradienį ryte buvo paralyžiuotas užsidegus geležinkelio laidams, pranešė Belgijos žiniasklaida.

Kaip nurodoma dienraščio „Le Soir“ tinklalapyje, šalia geležinkelio prisiglaudęs vienas benamis norėdamas sušilti užkūrė laužą, nuo kurio ugnis apie 6 val. 30 min. vietos (7 val. 30 min. Lietuvos) laiku persimetė ant kabelių ir elektros įrangos.

Abi minėtas Briuselio traukinių stotis jungia šeši geležinkeliai. Iki 8 val. (9 val.) bendrovei „Infrabel“ pavyko atkurti eismą keturiais keliais.

Vis dėlto Briuselio prieigose per tą laiką susitelkė daug per miestą turėjusių važiuoti traukinių, priverstų laukti kitose stotyse.

Belgijoje geležinkelių transportas labai populiarus – daugelis gyventojų traukiniais kasdien važinėja į darbą ir namus. Dėl pastarojo incidento darbo dienos pradžioje stotyse susikaupė labai daug keleivių. Žmonėms buvo patarta naudotis metro ir autobusais.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

reikejo

jam uzkurti europarlamenta tai butu geresnis efektas nes nezinia uz ka moka tokius pinigus kai 1 ispampusiais pilvais knarkia kai kiti sala budami alkani ir tai brisionmafija tyciojasi is zmoniu tai reptylodine rase savanaude ir agresyvi reguliuojama monarchu kuriuos prancuzai seniai pasiunte ant esafoto....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS