Į Ukrainą kariauti pasiųstas maniakas kanibalas | KaunoDiena.lt

Į UKRAINĄ KARIAUTI PASIŲSTAS MANIAKAS KANIBALAS

  • 0

Privačios karinės bendrovės „Liga“ (anksčiau vadinosi „Wagner“) savininkas Jevgenijus Prigožinas į karą Ukrainoje užverbavo maniaką kanibalą, kalėjusį viename Rusijos Saratovo miesto kalėjime, rašo UNIAN.

Apie tai pasakojo žmogaus teisių aktyvistė Olga Romanova. Taip pat ji pranešė, kad J. Prigožinas jau užverbavo apie 10 tūkst. kalinių iš Rusijos kalėjimų.

„Wagner“ įkūrėjas nusikaltėliams, kurie plėšė, žudė ir prievartavo žmones, siūlo kovoti Ukrainoje. Pasak O. Romanovos, J. Prigožinas netgi užverbavo maniaką, kuris praktikavo kanibalizmą.

„Jie imasi visų nusikaltėlių, bet pirmenybę teikia žudikams ir tiems, kurie užsiėmė plėšimais. Taip pat verbuoja tuos, kurie pateko į kalėjimą už sunkų kūno sužalojimą. O dabar pradėjo vilioti kalinius, kurie nuteisti už prievartavimą. Žinome du atvejus iš Saratovo miesto kalėjimų baisiųjų zonų. Viena iš jų – ypatinga – iš ten paimtas maniakas kanibalas. Jis taip pat kariauja“, – informavo ji.

O. Romanova pabrėžė, kad į kai kurias kolonijas atvykstama verbuoti kalinių kelis kartus. J. Prigožinas ieško „patrankų mėsos“ tarp nusikaltėlių ir jam pavyko surinkti daug norinčių kovoti Ukrainoje.

Anot jos, daugelis kalinių sutinka kariauti ne dėl pinigų, o tiesiog dėl to, kad nori išeiti iš kalėjimo.

Gairės: karas Ukrainoje, kaliniai, kaliniai Rusijoje, maniakas, kanibalas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS