Indijoje išžaginta ir padegta moteris mirė ligoninėje | KaunoDiena.lt

INDIJOJE IŠŽAGINTA IR PADEGTA MOTERIS MIRĖ LIGONINĖJE

  • 5

23-ejų metų amžiaus indė moteris, kurią padegė jos išžaginimu kaltinami vyrai, mirė sustojus širdžiai, šeštadienį pranešė Naujojo Delio „Safdarjang“ ligoninės atstovas spaudai.

Moteris ketvirtadienį buvo užpulta Utar Pradešo valstijos Unnao apskrityje – ji keliavo į kaimyniniame mieste turėjusį vykti teismo posėdį, kuriame turėjo būti svarstoma jos pačios išžaginimo byla.

Moteris iš pradžių buvo paguldyta į vietinę ligoninę, tačiau vėliau buvo išskraidinta į Naująjį Delį. Jos slaugymą prižiūrėjęs gydytojas Shalabhas Kumaras šeštadienį pranešė, kad moteris mirė sustojus širdžiai.

Penki vyrai, kuriuos moteris buvo įvardijusi kaip jos užpuolikus, buvo suimti. Du įvardyti vyrai yra įtariamieji moters išžaginimo byloje.

Policija teigė, kad moteris apie savo pagrobimą ir išžaginimą pranešė 2018-ųjų gruodį – skundas buvo įregistruotas po 2019-ųjų kovą įvykdytų pirminių tyrimų. Vienas iš dviejų įtariamųjų buvo suimtas, tačiau jis lapkričio 30-ąją buvo paleistas už užstatą, o kitas įtariamasis nebuvo sugautas.

Moteris po ketvirtadienį įvykusio incidento pareiškė įtarimus, kad ją sustabdė, sumušė ir padegė tie patys du vyrai ir dar trys kiti.

„Būtent taip, kaip nutiko Hiderabade, reikalaujame, kad tie vyrai, kurie sudegino mano dukrą, būtų arba pakarti, arba nušauti“, – NDTV naujienų kanalas citavo mirusios moters tėvą.

Policija šalies pietuose esančiame Hiderabado mieste penktadienį nušovė keturis vyrus, įtariamus išžaginus, nužudžius ir padegus 27-erių veterinarę.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

...

Kadangi jų trūksta, tai jas deginti reikia?.. :s :/

Anonimas

Indijoje labai trūksta moterų. Nėra ką dulkinti. Dėl to ir problemos. Pas mus atvirkščiai- moterų perteklius. Reikia jas pasiūlyti indusams, lietuvaitės joms visai tiktų.

Indusai

Už kiausu ir ant šakos,kol padves isgamos.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS