Izraelio šaltiniai: kariai šaudė į minią Gazos Ruože, manydami, kad ji kelia grėsmę | KaunoDiena.lt

IZRAELIO ŠALTINIAI: KARIAI ŠAUDĖ Į MINIĄ GAZOS RUOŽE, MANYDAMI, KAD JI KELIA GRĖSMĘ

Izraelio šaltiniai ketvirtadienį patvirtino, kad Izraelio kariai apšaudė palestiniečius, skubančius link pagalbos sunkvežimių Gazos Ruože, o vienas iš jų teigė, kad kariai manė, jog jie „kelia grėsmę“.

Gazos Ruožo sveikatos apsaugos ministerija pranešė, kad žuvo 104 žmonės ir daugiau kaip 750 buvo sužeisti.

„Minia artėjo prie pajėgų taip, kad kėlė grėsmę kariams, kurie į grėsmę atsakė kovine ugnimi“, – AFP sakė vienas Izraelio šaltinis, kalbėjęs su anonimiškumo sąlyga, nes nebuvo įgaliotas kalbėti apie incidentą.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Nesvarbu

O kas pirmi pradėjo ? Ar žydai ar Arabai ? Po antro pasaulinio karo kai buvo padalinta Pripažintas Izraelis ir Palestina tai Arabai nesutiko ir kita diena įsiveržė. Tai kas čia pirmi puola ? Ir Mozė kai išvedė žydus iš belaisvės juos egiptiečiai sunaikinti norėjo.

Pilietis

Kas ne žydas, tas ir kelia gresme. Taip ir su Žemaitaičiu. Šeimininkas nurode kad per daug loja, tai ir bando dabar susidorot prokuraturos pagalba

Onė

Įdomu kodėl mūsų politikai nutilo ir nereiškia nuomonės dėl žydų veiksmų,ar senai ministrė pinigus dalino tipo už genocidą. Dabar gerai ,kad tyli bet turėtų daug kur patylėti, nes tik bėdas prišaukia. Gaila kad mūsų valdžia tik atsišaukimus temoka
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS