JAV teigia, kad smogė į Irano pajėgų objektus Sirijoje | KaunoDiena.lt

JAV TEIGIA, KAD SMOGĖ Į IRANO PAJĖGŲ OBJEKTUS SIRIJOJE

  • 4

Jungtinės Valstijos penktadienį pranešė, kad Sirijos rytuose smogė objektams, susijusiems su Irano Islamo revoliucijos gvardijos korpusu (IRGC), tikėdamiesi susilpninti Teherano remiamas nereguliariąsias karines pajėgas.

„Smūgio į šiuos du objektus, į kuriuos taikėme, tikslas buvo padaryti didelį poveikį būsimoms IRGC ir Irano remiamų kovotojų grupuočių operacijoms“, – žurnalistams sakė Nacionalinio saugumo tarybos atstovas Johnas Kirby (Džonas Kerbis).

„Smūgis buvo nukreiptas tiesiai į saugyklas ir amunicijos sandėlius, kurie, kaip žinome, bus naudojami šių sukarintų grupuočių veiklai remti, ypač Sirijoje“, pridūrė jis.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Ir ką?

Priminkite, ar seniai buvo uraganas JAV? O potvynio dar nebuvo? Ne? Negali būti. Tai per Kalėdas gal prasmegs gilyn koks 100000 vienoje vietoje iš baimės pasislėpusių Zosių, Sarų, Jacikų ir kitų šūdbergių.

Vėl

jankiu imperijalistai ir okupantai bombarduodami žudo nekaltus žmones moteris ir vaikus, duok dieve kad greičiau padvėstu ta padugnė jankiu imperijalistų pampersinis bidonas

Cha cha cha

Tai, žalty, tie amerikonai išdrįso pataršyti Irano ajatolų šventas plunksnas? .........Alachas iš pykčio barzdą nusiraus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS