Sąskaitas suvedinėję narkotikų prekeiviai nušovė mažametę | KaunoDiena.lt

SĄSKAITAS SUVEDINĖJĘ NARKOTIKŲ PREKEIVIAI NUŠOVĖ MAŽAMETĘ

  • 20

Antrajame pagal dydį Belgijos mieste, Antverpene, narkotikų prekeiviai suvedinėjo sąskaitas. Dėl to žuvo vienuolikos metų mergaitė, praneša LNK.

Incidentas įvyko Merksemo rajone. Pirmadienio vakarą iš gatvės nusikaltėliai apšaudė namą. Kaip pranešama, virtuvėje buvo du žmonės. Jie nukentėjo.

Kažkurioje iš patalpų buvo vienuolikos metų mergaitė. Ji buvo sužeista. Atvykę medikai vežė mažametę į ligoninę, tačiau, deja, išgelbėti gyvybės nepavyko.

„Ant garažo durų rastos trys kulkų skylės. Ant šaligatvio – kelios šovinių dėtuvės. Už garažo durų yra ne garažas, o gyvenamoji patalpa. Ten buvo keletas žmonių. Per susišaudymą sužalota vienuolikos metų mergaitė. Ji buvo skubiai nuvežta į ligoninę. Tačiau, deja, netrukus mirė“, – sakė Antverpeno policijos atstovas Willem Migom.

Visas vaizdo įrašas – LNK reportaže:

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Žinot ką

Pirmiausia tam kulką paleist,kas pakišo mintį apie legalizavimą.

cirkas

Bumbulas nusibumbulavo..."Tiesiog nelaimingas atsitikimas!" Koks, etikmatj, NELAIMINGAS ATSITIKIMAS? Greitoji slidžiame kelyje apvirto? Chirurgas negalėjo padėti, nors operavo 6 val.? Gaisrininkai nespėjo išgelbėti žmogaus? Namą apšaudė...Dar kartą pakartosiu...NAMĄ APŠAUDĖ! Norite pasakyti, kad šaudymas gatvėje yra tiesiog nelaimingas atsitikimas?:)

Ir mes

Tuoj turėsime tokį scenarijų
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS