Mirė vienas iš Švedijoje per šaudymą prekybos centre sužeistų žmonių | KaunoDiena.lt

MIRĖ VIENAS IŠ ŠVEDIJOJE PER ŠAUDYMĄ PREKYBOS CENTRE SUŽEISTŲ ŽMONIŲ

Per penktadienį įvykusį šaudymą viename Švedijos prekybos centre sužeistas vyras mirė, o per tą patį incidentą sužeista moteris tebėra ligoninėje, pranešė policija.

„Vyras nuo patirtų sužalojimų mirė“, – sakoma policijos pareiškime ir priduriama, kad moteris tebėra gydoma.

Anksčiau policija pranešė, kad suėmė įtariamąjį dėl incidento pietiniame Malmės mieste.

Policija atmetė galimą teroristinį motyvą ir teigė, kad šaudymas buvo „pavienis incidentas, susijęs su nusikalstamomis grupuotėmis“.

Pastaraisiais dešimtmečiais Švedijoje, įskaitant trečią pagal dydį šalies miestą Malmę, vis dažniau pasitaiko nusikalstamų gaujų vykdomų šaudymų.

Gaujų smurtas yra vienas iš pagrindinių rinkimų kampanijos klausimų prieš rugsėjo 11 dieną vyksiančius nacionalinius rinkimus.

Vietos žiniasklaida penktadienį citavo liudininkus, kurie teigė, kad įtariamasis Malmėje nesirinkdamas šaudė į minią, tačiau policija to nepatvirtino.

„Manome, kad tiesioginio pavojaus jau nebėra“, – sakė policijos atstovė spaudai.

Liepą Danijos sostinėje Kopenhagoje, esančioje maždaug už 30 km nuo Malmės, per šaudynes prekybos centre žuvo trys žmonės.

GALERIJA

  • Švedijos policija
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

kuo

didesne /laisve/ tuo didesnis fasizmas reiskiasi kai visokie breivykai ja daro juk nuo hitlerio laiku skandinavai uvo is 1 su doiclandu siandien be swed b ant musu tautos sprando 33 m tererizuoja 2 jegos tai kgb su bergsaika kai sios monarhijos paunksmeje energetiskai apiplesinejama tauta taip kersijant uz atvira tiesa ir norint visais budais ja sunaikint ka ir matome is ju cinisku logikosneatitinkanciu veiksmu ===

Magyla

Ką gi, galime "sveikinti" švedus su tamsiaodžių kitatikių integracija. O BNS priminčiau, kad dėl politkorektiškumo vis tiek nedera nuslėpti dalį informacijos. Sakyti ne visą tiesą yra tolygu meluoti.

Anonimas

Vėl "inžinieriai" iš irako prekybos narkotikais valdas dalinasi...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS