Rusijoje šauktinis sušaudė du tarnybos draugus | KaunoDiena.lt

RUSIJOJE ŠAUKTINIS SUŠAUDĖ DU TARNYBOS DRAUGUS

Kursko srityje (Rusija) 22-ejų metų šauktinis sušaudė du savo tarnybos draugus, nes pastarieji nieko neatsakė į klausimą „Stok! Kas eina?”

Apie incidentą informuoja „Telegram“ kanalai „Shot“ ir „Astra“.

Tragedija įvyko kovo 6-osios naktį, apie 2 valandą Kursko srities kariniame dalinyje.

Pirminiais duomenimis, 22-ejų metų šauktinis Magomedas naktį buvo sargyboje. Saugomoje teritorijoje jis pastebėjo du kareivius ir jiems sukomandavo. Pastarieji ignoravo sargybinio reikalavimą.

Tada Magomedas iš Kalašnikovo automato į pastebėtus kareivius paleido šūvius. Devyniolikmetis Tamiras iš Tatarstano žuvo iš karto, o 22-ejų metas Vladislavas iš Novosibirsko patyrė sužalojimus.  Vladislavas paguldytas į ligoninę.

Ką apšaudyti kareiviai veikė saugomoje teritorijoje? Atsakymo į šį klausimą vis dar nėra, vyksta tyrimas.

Abu šauktiniai – ir žuvęs, ir sužalotas – buvo atitarnavę po aštuonis mėnesius.

Rašyti komentarą
Komentarai (28)

Abdula

Viskas normaliai

parmazonas

Rašo čia apie nušautą pulkininko žmoną ir atostogas už ją.Gal ir ne anekdotas,bet va pas mus už nušautą briedį armiaška buvo gavęs 10 parų arešto,nes karinis dalinys turėjo sumokėt baudą už nušautą briedį.Tik durnius gali nesureaguot į tokią tiradą-Stoj,moja tvoja nieponimajiet,tvoja biežit-moja strieliajiet.Jau ką ne ką,bet čiurkos sargybinio pareigas puikiai išmanė.Aišku,jei neužmigdavo kur nors sušutę kailiniuose...Oi ,dar buvo įvykis,kai ieškojome dingusio postinio.O tas miegojo perimetro prožektoriuje,kur per didelę šviesą niekaip jo pamatyt negalėjom.Prožektorius gal dar nuo karo laikų.Toks didelio diametro,zenitinis.Apatinėje jo dalyje buvo liukai įrenginio priežiūrai atlikti.

jk

Sargybinis veike pagal statut`,kai saugai tavo vadas sargybos viršininkas,bet pirmas šuvis i or`,o antru ir prezidentą gali paklot,vyrukas nusipelno atostogu,nes sargybinis yra neliečiamas asmuo,kai stovi poste.kas tarnavo armijoje tas žino
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS