Rusijos lėktuvą numušė į jį pataikiusi šiluminė raketa? | KaunoDiena.lt

RUSIJOS LĖKTUVĄ NUMUŠĖ Į JĮ PATAIKIUSI ŠILUMINĖ RAKETA?

  • 7

Pirminiais duomenimis, rusų lėktuvą Su-25 Sirijoje numušė šiluminė raketa, pataikiusi į jo dešinįjį variklį, pirmadienį pranešė Valstybės Dūmos gynybos komiteto pirmininkas Vladimiras Šamanovas.

Pasak jo, raketos tipas bus nustatytas per tyrimą, kai bus galima nuvykti į lėktuvo sudužimo vietą.

„Iš lėktuvo kritimo trajektorijos matyti, kad degė jo dešinysis variklis. Tai reiškia, kad į variklį pataikė šiluminė raketa“, – sakė V. Šamanovas žurnalistams.

Kol kas neįmanoma nustatyti, iš kokio PZRK (nešiojamojo zenitinių raketų paleidimo įrenginio) buvo numuštas rusų karinis lėktuvas Sirijoje, sakė komiteto pirmininkas.

„Apgailestauju, bet kol kas nieko nežinome, nes kol kas nenustatytas PZRK tipas... Kol nebus apžiūrėta kritimo vieta, neįmanoma įdentifikuoti koks tai buvo įrenginys – senas „Strela“ ar „Igla“, ar amerikietiškas „Stinger“. Nežinant to, šiandien nėra apie ką kalbėti“, – pareiškė V. Šamanovas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Anonimas

> Cikas Tas lakūnas naikino jankių apginkluotas padugnes pjaustančias žmonėms galvas. Ar klumpei aišku ar visai buka?

To Cikas

O teroristai matyt su ragatkemis lakste ir laksto.Didziausia kalte tiems, kas tuos karus sukele juos pradejo.Karai zmonijai yra blogis , todel visi sakykim , kad stop karams ir ginklavimuisi. Kad nezutu jauni zmones, jaunimelis pasaulio turi kovot uz taika.Manau , kad cia didziule kalte valstybiu vadovu, kurie kazka dalinas, nepasidalina, kisas savo politikas. Kiekviena tauta turi savo paprocius, kalba, maista todel nesikiskim i kitu valstybiu gyvenimus.Tada nebus zuvusiu, pabegeliu, zmones netektu namu, Tevynes.Manau, kad lakunas prieme sprendima toki, kad gyvam nepasiduoti i banditu, teroristu rankas.Zinom is ankstesniu straipsniu, kokie baisus teroristai, net baisu ir rasyti apie ju baisius darbus.

Cikas

Tas lakunas, tikriausiai, ne geles is savo lektuvo zmonems ant galvu barste?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS