Siaubingas nusikaltimas: Kostromoje du vyrai pagrobė, išprievartavo ir nužudė penkiametę mergaitę | KaunoDiena.lt

SIAUBINGAS NUSIKALTIMAS: KOSTROMOJE DU VYRAI PAGROBĖ, IŠPRIEVARTAVO IR NUŽUDĖ PENKIAMETĘ MERGAITĘ

Rusijoje, Kostromos srityje, įvykdytas siaubingas nusikaltimas. Sulaikyti du vyrai, kurie įtariami penkiametės mergaitės pagrobimu ir nužudymu.

Apie tai pranešė Rusijos tyrimų komitetas. Tyrėjų duomenimis, sausio 4-ąją mergaitė vaikščiojo Kostromos miesto gatve, netoli Kultūros namų, kuriuose dirbo jos mama.

Netrukus mažylę pagrobė du vyrai ir nunešė nežinoma kryptimi.

Pagrobtosios paieškas organizavo Rusijos tyrimų komiteto Kostromos srities kriminalistai, policijos darbuotojai, taip pat savanoriai iš „Liza Alert“ būrio.

Po kelių valandų pareigūnai sulaikė du įtariamuosius, kurie prisipažino mergaitės nužudymu. Jos kūnas aptiktas viename Kostromos bendrabutyje.

Rusijos spauda rašo, kad vyrai iš pradžių mergaitę išprievartavo, o tada subadė peiliu. Mažametės kūnas buvo paslėptas sportiniame krepšyje.

Kambarį bendrabutyje, kur rasta nužudyta mergaitė, sulaikytieji nuomojosi.

Pagrobėjams iškelta baudžiamoji byla pagal Rusijos baudžiamojo kodekso 105-ąjį straipsnį („Mažamečio nužudymas“).

Nusikaltimo tyrimas tęsiasi. Paaiškėjo, kad abu sulaikytieji anksčiau teisti. Mvdmedia.ru pranešė, kad vienas iš sulaikytų vyrų yra 24-erių metų, kitas – 45-erių. Jaunesnis 2021 metų balandžio mėnesį buvo nuteistas lygtinai už vagystes.

45-erių metų vyras 2017 metais buvo teistas už lytinius santykius su asmeniu, kuriam dar nebuvo 16-os metų, taip pat už vaikų pornografijos gamybą ir platinimą. 2021 m. kovą jis paleistas iš kalėjimo.

Abu įtariamieji dabar yra laikino sulaikymo izoliatoriuje. Jie sulaikyti dviem mėnesiams.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

gintas

putino rezimo isaukleti nusikalteliai

Katinas

Issigimeliu dienos suskaičiuotos

...o pas mus

penkiametė kurią kartu su triju metuku Deimante prievartavo aukšti valdžios sluoksniu p ed o filai dingo be žinios ir iki šiol niekas jos nei ieško nei rūpinasi kaip ja skriaudė
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS