Skandalas: vyras nuo COVID-19 pasiskiepijo net devynis kartus | KaunoDiena.lt

SKANDALAS: VYRAS NUO COVID-19 PASISKIEPIJO NET DEVYNIS KARTUS

  • 12

Skandalas viename Belgijos miestų. Žmogus pasiskiepijo net devyniomis COVID-19 vakcinos dozėmis, praneša LNK.

Belgijos miestą purto vakcinacijos skandalas. Vienas vyriškis pasiskiepijo net devynis kartus. Ir ne dėl to, kad norėjo geresnės apsaugos nuo koronaviruso. Žmogus taip stengėsi pagelbėti tiems, kurie nenori skiepytis. 

„Jis atvyko su skirtingomis tapatybėmis – skirtingomis asmens tapatybės kortelėmis. Jis atėjo dėl kitų žmonių, kurie vėliau gavo skiepų pažymėjimą. Šie sertifikatai bus anuliuoti, o duomenys ištrinti“, – sakė skiepijimo centro atstovė Lara Kotlar.

Vyras sučiuptas, kai atėjo skiepytis devintą kartą. 

„Supratę, kad kažkas ne taip, darbuotojai atsisakė jį skiepyti. Jis užsiregistravo kitame centre, bet mes nustatėme jo tapatybę. Jis buvo pastebėtas kitame centre. Policija buvo įspėta, atliko savo darbą ir sulaikė šį asmenį“, – teigė skiepijimo centro atstovė.

Pareigūnai tvirtina, kad per trumpą laiką tokį kiekį skiepų susileidęs vyras bent jau kol kas sveikata nesiskundžia. 

„Akivaizdu, kad tiek daug dozių suleidimas per tokį trumpą laiką negali turėti teigiamo poveikio. Pavojaus gali ir nebūti. Šiuo metu negalime tiksliai pasakyti, bet turime būti atsargūs“, – sakė L. Kotlar.

Pareigūnai nustatė asmenis, kurių dokumentais belgas naudojosi. Kol kas neaišku, ar vyras už kitus skiepijosi mainais už atlygį. Visi žmonės bus patraukti baudžiamojon atsakomybėn už dokumentų klastojimą. 

Tai ne pirmas su skiepais susijęs skandalas Belgijoje. Neseniai vienas medikas sulaikytas, nes gyventojams išdavė 2 tūkst. padirbtų skiepų pasų.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

na

o ko čia stebėtis panelė Šimonytė paruošus tiek pat porcijų ir lietuvaičiams...sako statistika maža mirtingumas turi būt didesnis pagal ES....nieko stebėtino.

Lina

Panevėžyje moteris irgi už pinigus ne vienam dozę susileido

Lauris

Jus geriau juoku nekreskite su šudo marmalu žmones miršta nuo šudo marmalo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS