Per sraigtasparnio katastrofą žuvo garsus brazilų žinių vedėjas | KaunoDiena.lt

PER SRAIGTASPARNIO KATASTROFĄ ŽUVO GARSUS BRAZILŲ ŽINIŲ VEDĖJAS

  • 0

San Paule nukritus sraigtasparniui pirmadienį žuvo garsus brazilų žinių vedėjas, pranešė policija.

Kanalas „TV Band“ pranešė, kad Ricardo Boechatas (Rikardu Buešatas) žuvo grįždamas iš Kampinaso miesto universiteto, kai jo sraigtasparnis rėžėsi į sunkvežimį viename San Paulo greitkelyje. Vietos policija patvirtino, kad per incidentą žuvo ir orlaivio pilotas.

Kaip sakė policijos kapitonas Augusto Paiva (Augustu Paiva), sunkvežimio vairuotojas buvo nesunkiai sužalotas.

66 metų R. Boechatas vedė pagrindines „TV Band“ vakaro žinias, turėjo radijo laidą ir rašė skiltį žurnale „IstoE“. Vyras taip pat dažnai vesdavo savo kanalo rengiamus politinius debatus.

R. Boechatas buvo įvertintas trimis prestižiškiausiais Brazilijos žurnalistikos apdovanojimais už savo straipsnius apie korupciją. Jis taip pat garsėjo savo pomėgiu pašiepti įvairius šalies politikus.

Vyras turėjo šešis vaikus.

„Sraigtasparnis bandė nusileisti ant privažiavimo kelio prie rinkliavos posto. Bet tada atvažiavo sunkvežimis ir jie susidūrė. Dėl susidūrimo kilo gaisras“, – pasakojo policijos kapitonas A. Paiva.

Brazilijos prezidentas Jairas Bolsonaro (Žairas Bolsonaru), dažnas R. Boechato kritikos taikinys, socialiniame tinkle „Twitter“ išreiškė užuojautą dėl žurnalisto žūties.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS