Teksase sudužus lėktuvui, išgyveno visi jame buvę žmonės | KaunoDiena.lt

TEKSASE SUDUŽUS LĖKTUVUI, IŠGYVENO VISI JAME BUVĘ ŽMONĖS

Teksase antradienį netrukus po pakilimo sudužus lėktuvui ir prieš jam užsiliepsnojant išsigelbėjo visi jame buvę keleiviai ir įgulos nariai – 21 asmuo, pranešė priešgaisrinė tarnyba.

Televizija parodė, kaip ugniagesiai pylė vandenį ant degančių lėktuvo liekanų, nukritusių viename lauke. Fiuzeliažas buvo virtęs pelenais, sveika išliko tik uodegos dalis, o nuo nuolaužų rūko juodi dūmai.

„Laimei, pranešta, kad 21 keleivis, įskaitant tris įgulos narius, saugiai evakavosi iš šio dvimotorio lėktuvo prieš jį visiškai apimant liepsnoms“, – sakoma Keičio priešgaisrinio departamento pranešime.

Orlaivis „McDonnell Douglas“ pakilo iš vieno oro uosto Brukšyre ir skrido į Bostoną, sakė pareigūnai.

Pasak vietos žiniasklaidos, tuo lėktuvu sirgaliai skrido žiūrėti antradienio vakarą vyksiančių beisbolo rungtynių tarp Hjustono „Astros“ ir Bostono „Red Sox“.

Voler Hariso apygardos skubios pagalbos tarnybos direktoriaus Timo Gibsono teigimu, keleiviai ir įgula „buvo apstulbę, labai, labai apstulbę, bet visi išsivadavo“.

„Mes visada tikimės blogiausio, bet viliamės geriausio – šiandien mes gavome geriausią tokio įvykio rezultatą, kokio galime tikėtis“, – spaudos konferencijoje sakė T. Gibsonas.

Jis sakė, kad ugniagesiai liepsnas užgesino „po didelių pastangų“.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS