Tragedija: didžiulis krušos gabalas užmušė 20 mėnesių mergaitę | KaunoDiena.lt

TRAGEDIJA: DIDŽIULIS KRUŠOS GABALAS UŽMUŠĖ 20 MĖNESIŲ MERGAITĘ

Ispanijos šiaurės rytuose per audrą didžiulis krušos gabalas užmušė mažą mergaitę. „Jis pataikė tiesiai į jos galvą“, – trečiadienį radijo stočiai RAC1 sakė Katalonijos La Bisbal de l'Empordà miesto tarybos narė Carme Vall.

20 mėnesių mergaitė buvo nuvežta į ligoninę, tačiau nuo sužalojimų mirė. Per audrą kritę krušos gabalai buvo iki 11 cm dydžio.

Pasak C. Vall, kruša antradienį truko tik 10 minučių. Tačiau ji esą buvo „siaubinga“.

Katalonijos meteorologijos tarnyba kalbėjo apie didžiausią krušą per 20 metų, iškritusią netoli Prancūzijos sienos esančioje teritorijoje. Ispanijos televizijos vaizduose buvo matyti automobiliai išdaužtais stiklais ir įlenktais stogais.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Vatnykas

Juk šiam pasauly dėl viso blogio kaltas Putinas ir rusai. Tik tokią nuomonę gali susidaryti skaitant lietuvišką spaudą. Niekas nepasikeitė nuo tų laikų, kai sakydavom : прошла зима, настало лето, спасибо партии за это и лично Леониду Ильичу. Arba kaip pasakė Jėzus Kristus filme "Žvejys" : du tūkstančiai metų praėjo, o kaip buvo kvailiais, tokiais ir liko....užlieti juos vandeniu, kaip praeitą kartą ar sudeginti ? "

Manau

Komentaras Baisu, nesityčiok . Kad nereikėtu vergti.

Baisu

Paduotu ieskini baznyciai, kuri yra dievo vietininke zemeje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS