Maskva skelbia, kad iš Ukrainos paleistas sviedinys sunaikino Rusijos pasienio objektą | KaunoDiena.lt

MASKVA SKELBIA, KAD IŠ UKRAINOS PALEISTAS SVIEDINYS SUNAIKINO RUSIJOS PASIENIO OBJEKTĄ

Maskva pirmadienį paskelbė, kad iš Ukrainos paleistas sviedinys sunaikino pasienio objektą, kuriuo naudojosi Rusijos federalinė saugumo tarnyba (FSB).

Pranešimas pasirodė Vakarams susirūpinus dėl kovų Rytų Ukrainoje suintensyvėjimo.

„Vasario 21 dieną 9.50 val. (8.50 val. Lietuvos laiku) neidentifikuotas sviedinys, paleistas iš Ukrainos, visiškai sunaikino pasienio objektą, kuriuo naudojosi FSB pasienio apsaugos tarnyba, [esantį] Rostovo regione maždaug 150 m nuo Rusijos ir Ukrainos sienos“, – sakoma Rusijos naujienų agentūrų išplatintame pranešime.

FSB ryšių su visuomene centras nurodė, kad nukentėjusių žmonių nėra, įvykio vietoje dirba išminuotojai.

Praėjusį savaitgalį Rusija pranešė apie kelis atvejus, kai esą iš Ukrainos teritorijos paleisti sviediniai nukrito Rostovo srityje.

Neidentifikuotas sviedinys, paleistas iš Ukrainos, visiškai sunaikino pasienio objektą, kuriuo naudojosi FSB pasienio apsaugos tarnyba, [esantį] Rostovo regione maždaug 150 m nuo Rusijos ir Ukrainos sienos.

Rusijos Tyrimų komitetas sekmadienį paskelbė, kad „nenustatyti asmenys, būdami Ukrainos teritorijoje ir naudodamiesi reaktyvine salvinės ugnies sistema, apšaudė Rostovo srities Tarasovskio rajono pasienio teritorijas“. Pranešime sakoma, kad „ne mažiau kaip du reaktyviniai sviediniai“ nukrito už maždaug 300 m nuo Mitiakinskajos kaimo ribų ir nesprogo.

Šeštadienį Tyrimų komitetas pranešė inicijavęs baudžiamąją bylą dėl pasikėsinimo nužudyti, susijusią su naujais epizodais, kai ukrainiečių kariškiai apšaudė du pastatus Rostovo srityje.

Ukraina neigia apšaudžiusi Rusijos pasienio objektą

Ukrainos kariuomenė pirmadienį paneigė apšaudžiusi pasienio objektą, kuriuo naudojosi Rusijos federalinė saugumo tarnyba (FSB), ir sakė, kad Maskvos pareiškimas yra „melagiena“.

„Negalėjome sutrukdyti jiems paskelbti šią melagieną, bet visuomet pabrėžiame, kad nešaudome į civilinę infrastruktūrą ar į kokias nors teritorijas Rostovo regione“, – žurnalistams sakė Ukrainos kariškių atstovas Pavlo Kovalčukas.

Maskva anksčiau pirmadienį paskelbė, kad iš Ukrainos paleistas sviedinys sunaikino pasienio objektą, kuriuo naudojosi FSB pasienio apsaugos tarnyba, esantį Rostovo regione maždaug 150 m nuo Rusijos ir Ukrainos sienos.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Klpd.

Jo, mačiau per intvideo kažkokią sudaužytą ,,hibarą". Lentučių krūva :D). Na o kodėl nerašot apie ukrainiečių subombarduotą mokyklą ir po Donecką ir Lugancką lakstančius diversantų būrius taikančius padėt bombikes žmoniu susibūrimo vietoje? Net vienas susprogdintas turgus parodytas.Tik kad pats sprogdintojas besistengdamas be savęs nieko daugiau nesusprogdino:D) Nemokša kaip mūsų Broileris :D)

Brangus laikrodziai

Koks akiplesiskas kremliaus melas.

greiciausiai tai

rusijos pasienio objektas buvo Ukrainos teritorijoje.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS