Aistros Marijampolėje: keturios „Sūduvos“ raudonos kortelės ir šokis teisėjams | KaunoDiena.lt

AISTROS MARIJAMPOLĖJE: KETURIOS „SŪDUVOS“ RAUDONOS KORTELĖS IR ŠOKIS TEISĖJAMS

  • 2

Tikras trileris ketvirtadienio vakarą A lygos 11-ojo turo rungtynėse vyko Marijampolėse, kur čempionė „Sūduva“ priėmė į elitinį divizioną sugrįžusią Gargždų „Bangą“. Mačo arbitras šeimininkams šiame mače parodė net keturias raudonas korteles, o dvikova baigėsi be įvarčių – 0:0.

Vienas svarbiausių mačo epizodų nutiko 34-ąją minutę, kai Thomasas Salamonas šiurkščiai sustabdė varžovą.

Mačo arbitras Manfredas Lukjančukas jau buvo pasiruošęs austrui rodyti geltoną kortelę, tačiau prie šio šaukdamas pribėgo Robertas Vėževičius ir šiek tiek varžovą pastūmė.

T. Salamonas teatrališkai krito ant vejos susiėmęs už veido ir išprovokavo „Bangos“ lyderiui geltoną kortelę, tačiau jau po akimirkos mačo arbitras nustebino ir patį „Sūduvos“ gynėją. Vieną po kito M. Lukjančukas parodė austrui geltoną bei raudoną korteles ir šeimininkai liko dešimtyje.

53-ąją minutę „Sūduva“ liko ir be dar vieno savo austro Danielio Offenbacherio. Saugas neleistinai sustabdė pavojingai į baudos aikštelę besiveržusį japoną Shogo Yoshikawą ir taip pat buvo išvarytas iš aikštės.

Kai 83-ąją minutę varžovų baudos aikštelėje griuvo Andro Švrljuga nervai neišlaikė atsarginiam „Sūduvos“ vartininkui Ignui Plūkui. Emocijas pernelyg aktyviai reiškusiam suvalkiečiui teisėjas parodė raudoną kortelę ir išvarė į tribūną, bet ir tai dar nebuvo viskas.

Jau po trijų minučių ketvirtoji raudona kortelė Suvalkijoje prisirpo po to, kai Valerijus Šabala teisėjo adresu paleido repliką. Mačo arbitras neseniai po keitimo aikštėje pasirodžiusiam latviui irgi parodė raudoną kortelę ir šeimininkai liko aštuoniese.

Visgi kiekybinės persvaros paversti įvarčiu „Banga“ taip ir nesugebėjo – mačas baigėsi be įvarčių.

Po finalinio švilpuko „Sūduvos“ vartininkas Ivanas Kardumas sukvietė savo komandos draugus į vieną krūvą ir pribėgę prie mačo arbitro demonstratyviai šventė „iškovotą“ tašką.

Taškus praradus „Sūduvai“, Vilniaus „Žalgiris“ atsilikimą nuo čempionų sumažino iki trijų taškų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

R0MAS

tai kad babkiu didesniu maisu reikia , norint bent ferencvaroos budapesto lygio zaideju,

Latoža

Jugoslavijos pensininkų dominavimas eina į pabaigą. Vykit Širmelį kol dar visai nesužlugdė Marijampolės pensininkų klubo.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS