„Banga“ A lygoje triukšmauja vis garsiau – tėškė antausį „Riteriams“ | KaunoDiena.lt

„BANGA“ A LYGOJE TRIUKŠMAUJA VIS GARSIAU – TĖŠKĖ ANTAUSĮ „RITERIAMS“

  • 0

Po penkerių metų pertraukos į stipriausią šalies futbolo divizioną sugrįžusi Gargždų „Banga“ čempionato pradžioje demonstruoja, kad jos vieta būtent čia.

Sekmadienio vakarą gargždiškiai iš sostinės grįžta su trimis taškais – susitikimo pabaigoje „Riterius“ vieninteliu įvarčiu nokautavę svečiai laimėjo 1:0 (0:0).

Vienintelį rungtynių įvartį Gargždų ekipai prieš pat pagrindinio laiko pabaigą pelnė Paulius Lotužys, varžovų vartininką nuginklavęs galingu tolimu smūgiu.

Robertą Vėževičių 87-ąją minutę pakeitusiam P.Lotužiui apsiprasti laiko aikštėje neprireikė – prabėgus vos vienai minutei saugas surado progą pasižymėti ir ją išnaudojo tobulai.

„Banga“ per pirmąsias trejas A lygos rungtynes demonstruoja puikią gynybą – į savo vartus praleido vienintelį įvartį, kurį A lygos čempionė „Sūduva“ pelnė dar prieš koronaviruso pandemiją.

Po antrosios pergalės iš eilės „Banga“ (6 tšk.) pasivijo sostinės „Žalgirį“, o „Riteriai“ kartu su „Kauno Žalgiriu“ dalinasi 4-5 vietas.

Tai buvo paskutinis trečiojo A lygos turo susitikimas. Vakar Vilniaus „Žalgiris“ svečiuose 1:0 įveikė „Kauno Žalgirį“, o Marijampolės „Sūduva“ 3:1 sudorojo „Panevėžį“.

Ketvirtajame ture „Banga“ namuose priims Vilniaus „Žalgirį“, o „Riterių“ lauks „Sūduvos“ egzaminas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS