Brazilų desantas „Panevėžio“ neišgelbėjo | KaunoDiena.lt

BRAZILŲ DESANTAS „PANEVĖŽIO“ NEIŠGELBĖJO

 

„Pertrauka išėjo į naudą. Viską, ką buvome suplanavę, išpildėme“, - džiaugėsi Gargždų „Bangos“ ekipos treneris Tomas Tamošauskas. A lygos naujokai šeštadienį namuose 2:0 įveikė „Panevėžio“ komandą ir iškovojo pirmuosius taškus čempionate.

Iš pirmosios lygos pakilę gargždiškiai prieš svečius iš Panevėžio atrodė itin užtikrintai. 20-ąją min. krito pirmasis įvartis. „Bangos“ naujokas Julius Kasparavičius įsiveržė į baudos aikštelę ir atliko patogų perdavimą Robertui Vėževičiui, o šis smūgiavo tiksliai į viršutinį vartų kampą – 1:0. Įdomu, jog Kauno „Stumbro“ klube prieš keletą metų rungtyniavęs puolėjas nuginklavo tuos pačius marškinėlius vilkėjusį dabartinį „Panevėžio“ vartininką Rafaelį Broetto. Situacija pasikartojo 44 min., kai saugas Karolis Urbaitis taip pat rezultatyviai užbaigė komandos draugų išpuolį – 2:0.

Nors į mačo pabaigą panevėžiečiai, kuriems atstovavo net devyni legionieriai, iš kurių penki brazilai, kiek atkuto, jų progos įvarčiais nevirto. Vienas naudingiausių „Panevėžio“ žaidėjų - ekipos kapitonas Paulius Janušauskas tolimu baudos smūgiu sudrebino šeimininkų vartų skersinį, o sykį jo viršutinį vartų kampą smūgiuotą kamuolį pirštų galais atmušė gargždiškis Ignas Driomovas.

Gargždiškiai taip pat ne sykį galėjo rezultatą padidinti.

„Susikūrėme aibę progų, net pirmojoje lygoje tiek neturėdavome. Ne visas jas realizavome, bet vyrams neturiu nė vieno priekaišto“, - teigė T.Tamošauskas.

Tai buvo pirmieji „Bangos“ iškovoti taškai A lygoje, o „Panevėžys“ vienintelis tarp A lygos klubų vis dar lieka be taškų.

„Panevėžio“ komandos vyriausiasis treneris Aleksandras Kurtijanas neslėpė nusivylimo.

„Mintys nekokios. Ką buvome suplanavę, neįvykdėme. Labai daug klaidų, po trijų mėnesių priverstinio poilsio labai trūksta varžybų patirties“, - aiškino moldavas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Bronius

Nu duoda debiutantai. Net A lygio brazilus nupučia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS