Čempioniškomis nuotaikomis – į dar vieną pergalę: „Sūduva“ įveikė „Kauno Žalgirį“ | KaunoDiena.lt

ČEMPIONIŠKOMIS NUOTAIKOMIS – Į DAR VIENĄ PERGALĘ: „SŪDUVA“ ĮVEIKĖ „KAUNO ŽALGIRĮ“

  • 3

Praėjusį sekmadienį trečiąjį A lygos trofėjų iš eilės užsitikrinusi Marijampolės „Sūduva“ apsukų nemažina net ir pradingus didžiajai intrigai.

31-ajame A lygos ture „Sūduva“ namie net 4:1 sutriuškino ketvirtoje turnyrinės lentelės vietoje įsitaisiusį „Kauno Žalgirį“.

Rungtynes sėkmingiau pradėjo svečiai iš Kauno, kuomet jau penktąją žaidimo minutę pasižymėjo Karolis Šilkaitis.

Tačiau įspūdingą pergalių seriją pratęsti nusiteikę marijampoliečiai dar kartą įjungė savo įvarčių mašiną ir varžovams nepaliko jokių šansų.

Dukart pasižymėjo Mihretas Topčagičius (15 ir 69 min.), po kartą – Eligijus Jankauskas (85 min.) ir Aleksandras Živanovičius (86 min.).

Beje, rungtynių pabaigoje į aikštę žengė rugpjūtį rungtynėse prieš Belgrado „Crvena Zvezda“ šiurpią traumą patyręs Vaidas Slavickas. Gynėjas buvo pasitiktas gausiomis ovacijomis.

„Sūduvai“ tai buvo jau 16-oji pergalė iš eilės. Būtent po pergalingo susitikimo namų aikštėje futbolininkams buvo įteiktas A lygos nugalėtojų trofėjus.

„Kauno Žalgiriui“ šis savaitgalis – labai nesėkmingas. Maža to, kad kauniečiai pralaimėjo, vakar tris taškus netikėtai įsirašė jų tiesioginiai oponentai dėl trečiosios vietos – Vilniaus „Riteriai“. Dabar ekipas skiria jau penki taškai.

„Sūduva“ prieš Vilniaus „Žalgirį“ turi net 13 taškų pranašumą.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Nerijus

Pagal turnyrine lentele ir rezultatas.

Iš Londono

Sveikinimai sūduviai, Sūduva tapo ketvirtąja Lietuvos futbolo ekipa, laimėjusi tris ir daugiau A lygos čempionų titulų.

Sudva

Jega,labai gaila kad Kauno Zalgiris nepaeme antros vietos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS