D. Kazlauskas: įsižaidžiame, yra braižas, o rezultatai turėtų ateiti | KaunoDiena.lt

D. KAZLAUSKAS: ĮSIŽAIDŽIAME, YRA BRAIŽAS, O REZULTATAI TURĖTŲ ATEITI

Lietuvos futbolo rinktinės žaidėjai po rungtynių su Serbija teigė, kad pavyko vykdyti trenerio nurodymus ir komanda po truputį atranda savo braižą, rašo lff.lt.

2020 metų Europos futbolo čempionato atrankos Europos zonos B grupės rungtynėse pirmadienį Lietuvos rinktinė Vilniuje 1:2 (0:0) pralaimėjo serbams.

„Manau, kad tai buvo vienos geresnių rungtynių šiame atrankos cikle. Pirmajame kėlinyje viskas išėjo gerai. Gaila, kad praleidome tuos du įvarčius. Bet galėjome ir išlyginti. Būtų geras rezultatas. Kiekvienas treneris įneša naują taktiką. Dabar 6-7 rungtynes buvome su šiuo treneriu. Manau, kad įsižaidėme. Visai neblogai pradėjo pavykti. Visi žino, ką reikia daryti. Yra braižas ir manau, kad rezultatai galėtų pagaliau ateiti. Stengiausi išnaudoti gautas savo minutes, įrodyti kad galiu ir daugiau laiko praleisti aikštėje. Stengiausi pagyvinti žaidimą ir pavyko. Įvartis buvo tiesiog instinktas. Atsiradau baudos aikštelėje ir ieškojau kelio iki vartų“, – sakė Lietuvos rinktinės įvarčio autorius Donatas Kazlauskas.

„Labai gaila, kad pralaimėjome. Pabaigoje galėjome išlyginti, nepasisekė. Tikiuosi, kad sėkmė ateis greitu laiku. Tiesiog vykdėme trenerio nurodymus, tai, ką buvome susitarę. Pirmajame kėlinyje gerai sekėsi. Antrojo kėlinio pirmas penkiolika minučių nepasisekė. Tikrai šiandien nenusileidome serbams. Visa komanda žaidė disciplinuotai. Neblogai išėjome į kontratakas, turėjome gerų momentų, bet nepavyko pasižymėti“, – pridūrė puolėjas Deividas Matulevičius.

Paskutines rungtynes lietuviai žais lapkričio 14 dieną išvykoje su Portugalija.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

tiesa

rezultatai labai blogi.visi moka zaisti ,tik ne lietuva...tuoj dziaugsimes ne pergale,o imustu ivarciu...

Kaunietis

Jau darosi nejuokinga-visiskas LT futbolo fiasko!Mires futbolas LT! Taupykit pinigus kitoms sporto sakoms! LT futbolas=KATASTROFA!!!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS