Darželio burtai - futbolo kamuolys | KaunoDiena.lt

DARŽELIO BURTAI - FUTBOLO KAMUOLYS

Ar pastebėjote kada nors vaikų akis, sekančias besisukantį futbolo kamuolį? Ar matėte, kiek euforijos jų veiduose, kuomet kamuolys įsisupa vartų tinkle? Kauno lopšelio-darželio "Želmenėlis" vaikai tai patiria kasdien. Reguliariai ir nuosekliai vykstančios vaikų futbolo treniruotės tiek uždegė jaunuosius nenuoramas vaikytis kamuolį, gyventi rungtynių azartu, kad dabar jau ir nebeįsivaizduojame laiko be juodai- balto apvalaus bičiulio.

Visais metų laikais- tiek sporto salėje, tiek esant galimybei- ir lauke, kuomet šilta, vykstančios šeimų futbolo varžytuvės, kurios pritraukia visus mikrorajono gyventojus aistringai sirgti už kurią nors šeimyną. Mes galime džiaugtis, kad mūsų ugdytiniai sportuoja, judriai ir sveikai gyvena. Jie puikiai pažįsta personažą „Futbolinį“ ir mielai su juo bičiuliaujasi. Į šeimų turnyrus, kurie jau vyksta  ketverius metus, nebereikia šaukte šaukti tėvelius, jie jau tik prasidėjus diskusijoms, kada darome klausia- ar tikrai vyks...juk laukiame.

Galime džiaugtis ir didžiuotis galimybe ketvirtus metus iš eilės organizuoti futbolo turnyrą „Želmenėlio“ taurei laimėti.  Šiemet inirtingai besivaržę bei skirtingas futbolo šalių komandas parodijavę jaunieji „Želmenėlio“ futbolininkai įnirtingai kovėsi dėl šios taurės. Nuo mankštos-apšilimo pradėjusios komandos kovėsi penkias dienas.

Džiugu, kad futbolas vaikams teikia visavertį džiugesį, talkina jų lyderystės atsiskleidimui ir įgalina juos varžytis garbingai, mokant pripažinti ir pralaimėjimą, kurį jie įstiprina dar didesne treniruočių jėga. Mes džiaugiamės, kad mūsų įstaigos vaikų stiprybė- sporte, kūrybiškume, o ne negatyviuose dalykuose. Didžiuojamės pakvietę juos į darželį, į kurį nori kiekvienas vaikas, kur burtus krečia futbolo kamuolys.

GALERIJA

  • Darželio burtai - futbolo kamuolys
  • Darželio burtai - futbolo kamuolys
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS