Varžovai nesustabdė pergalingo „Hegelmann“ žygio | KaunoDiena.lt

VARŽOVAI NESUSTABDĖ PERGALINGO „HEGELMANN“ ŽYGIO

"Pagaliau mes laimime sunkias rungtynes”, – kalbėjo FC Hegelmann vyr. treneris Andrius Skerla. Lietuvos futbolo „Optibet A lygos“ 21 ture Telšių „Džiugas“ buvo netoli iškovoto taško, tačiau vis dėlto namie pralaimėjo  „Hegelmann“ ekipai 1:2 (0:0).

Mače Telšiuose svečius į priekį 49 min. išvedė Giedrius Matulevičius, kuriam po kampinio pavyko užvaldyt kamuolį prie pat šeimininkų vartų ir pelnyti įvartį.

„Džiugas“ sugebėjo atsitiesti 83 min., kuomet Luko Ankudinovo iš toli smūgiuotas kamuolys atsimušė į „Hegelmann“ žaidėją ir, pakeitęs skriejimo kryptį, pateko į vartų tinklą.

Vis dėlto, Telšiuose dar nenurimus aistruolių džiaugsmingoms emocijoms, rezultatas vėl pasikeitė. Jau 84 min. svečių žaidėjas Patrickas Popescu ryžosi tolimam smūgiui ir sugebėjo pasiųsti kamuolį į artimą Mariaus Paukštės vartų kampą.

Per likusį rungtynių laiką šeimininkai surengė „Hegelmann“ vartų šturmą, bet išsigelbėti nesugebėjo.

Trečią kartą iš eilės laimėjusi Kauno raj. ekipa po šių rungtynių savo sąskaitoje turi 31 tašką ir įsitvirtino turnyro lentelės 4 vietoje. 14 taškų turintis „Džiugas“ lieka 10-as.

„Po trijų laimėtų rungtynių iš eilės tampi labiau pasitikintis savimi. Iki rinktinių pertraukos mes daug bangavome, o dabar jau matau tikrą komandą, atsidavimą kovai", - sakė A. Skerla.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS