Futbolo rinktinės duris užtrenkęs D. Šemberas: supratau, kad esu nebereikalingas | KaunoDiena.lt

FUTBOLO RINKTINĖS DURIS UŽTRENKĘS D. ŠEMBERAS: SUPRATAU, KAD ESU NEBEREIKALINGAS

  • 5

Vie­nas Ru­si­jos klu­bo Vla­di­kau­ka­zo “Ala­ni­ja” ly­de­rių nu­ta­rė ne­be­lauk­ti, ka­da Lie­tu­vos fut­bo­lo fe­de­ra­ci­ja (LFF) teik­sis jį vėl pa­kvies­ti į rink­ti­nę, rašo "Lietuvos žinios". 35-erių D.Šem­be­rą rink­ti­nės tre­ne­riai stai­ga “pa­mir­šo”, kai šis vėl pra­bi­lo apie mū­sų fut­bo­lo so­pu­lius ir su­kri­ti­ka­vo LFF veik­lą. Fe­de­ra­ci­jos va­do­vai muš­da­mie­si į krū­ti­nę tvir­ti­na, kad to­kiu dras­tiš­ku bū­du sąs­kai­tų su kri­ti­ką be­rian­čiais rink­ti­nės ly­de­riais ne­su­ve­di­nė­ja (kvie­ti­mo į rink­ti­nę ne­be­su­lau­kia ir Ma­rius Stan­ke­vi­čius, Žyd­rū­nas Kar­če­mars­kas, To­mas Da­ni­le­vi­čius).

Sa­vo spren­di­mą LFF pri­mi­ty­viai aiš­ki­na kar­tų kai­tos bū­ti­ny­be. Spe­cia­lis­tai ne­su­vo­kia, ko­dėl ge­riau­si rink­ti­nės žai­dė­jai į ją ne­bek­vie­čia­mi.

D.Šem­be­ras Lie­tu­vos rink­ti­nė­je per še­šio­li­ka su pu­se me­tų su­žai­dė 82 rung­ty­nes. Dau­giau kar­tų na­cio­na­li­nė­je ko­man­do­je žai­dė tik And­rius Sker­la (84).

"Lietuvos žinių" paklaustas, ar jo sprendimas yra galutinis, D.Šemberas atsakė: "Taip nu­spren­džiau ir per­si­gal­vo­ti ne­ke­ti­nu. Ma­no tiks­las yra va­žiuo­ti į rink­ti­nę ir jai pa­dė­ti. Ži­no­ma, jei bū­tų kvie­tę, ti­krai pa­dė­čiau. Ka­dan­gi ne­be­su kvie­čia­mas, nu­spren­džiau trauk­tis. Su­pra­tau, kad esu ne­rei­ka­lin­gas".

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

djrvrqih

NWMc4c zxacjsjnchxb, [url=http://myfzyrjyhikg.com/]myfzyrjyhikg[/url], [link=http://jqvtrxdopbok.com/]jqvtrxdopbok[/link], http://cpunvvntlyuw.com/

Lt

Kita medalio pusė kai FF vadovauja pilkieji generolai, o ne specialistai. Manau tai pati didžiausia Lietuvos futbolo problema kai žaidžia tie, kuriuos kažkas nurodo, kad turi žaisti, kai tuo tarpu geresni sėdi ant atsarginių suolo.

L

Ką darysi, kai ateina amžius ir turi užleisti vietą kitiems kaip ir kaip to nenorėtum. Ateina jauna karta, o senti taip nesinori...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS