Į „Sūduvą“ atvyksta R. Filipavičius | KaunoDiena.lt

Į „SŪDUVĄ“ ATVYKSTA R. FILIPAVIČIUS

  • 0

2024 metų Lietuvos futbolo A lygos sezone Marijampolės „Sūduvai“ atstovaus Rokas Filipavičius, atvykstantis iš Vilniaus „Riterių“ pagal nuomos sutartį.

24 metų saugas 2023 metais A lygoje per 32 rungtynes pelnė 4 įvarčius ir atliko 3 rezultatyvius perdavimus, o 2022-aisiais pelnė net 10 įvarčių ir atliko taip pat 3 rezultatyvius perdavimus.

„Smagu prisijungti prie „Sūduvos“, klubo su gilia istorija, tradicijomis, žmonėmis, mylinčiais futbolą. Tai labai motyvuoja, – sakė R. Filipavičius. – Tikiuosi, kad kitas sezonas bus sėkmingas tiek klubui, tiek man asmeniškai. Norėčiau tapti svarbia komandos dalimi, prisidėti prie rezultatų geru žaidimu ir statistika. Vienas iš tikslų – su komanda užimti aukštesnę vietą nei praeitais metais.“

Elitiniame šalies futbolo divizione klaipėdietis žaidžia nuo 2016 metų, kai pirmą kartą užsivilko „Atlanto“ marškinėlius. „Riteriams“ saugas atstovavo nuo 2018-ųjų.

„Sūduva“ į treniruotes susirinks sausio viduryje, o pirmąsias kontrolines rungtynes sužais sausio 27 d. su Alytaus „Dainava“.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS