Įsitvirtinti „Kauno Žalgirio“ klube sieks du futbolininkai iš Nigerijos | KaunoDiena.lt

ĮSITVIRTINTI „KAUNO ŽALGIRIO“ KLUBE SIEKS DU FUTBOLININKAI IŠ NIGERIJOS

  • 5

Metų pradžioje „Kauno Žalgirio“ klubo direktorius Eimantas Pūras kartu su ekipos vyriausiuoju treneriu Roku Garastu viešėjo Nigerijoje ir stebėjo ten vykusį „Kwara State Football Academy“ turnyrą.

Ten klubo atstovai žvalgėsi į talentingus vietos futbolininkus, o keletas jų užsirekomendavo ir gavo galimybę įrodyti savo vertę komandoje. Nors talentingiems žaidėjams atvykti į Lietuvą dar praėjusiame sezone sutrukdė pasaulyje siaučianti pandemija, pasirengimą naujam sezonui su „Kauno Žalgiriu“ pradės du nauji futbolininkai iš Nigerijos.

Į Kauną jau atvyko 24-erių vidurio saugas Emmanuelis Ugbo ir 18-metis atakuojantis saugas Abdulgafaras Opeyemi.

Atvykę į Lietuvą abu futbolininkai individualiai treniruosis su „Kauno Žalgirio“ komandos treneriais, turės praeiti medicininę patikrą ir tuomet prisijungs prie pasirengimą sezonui sausio pradžioje pradėsiančios komandos treniruočių.

„Šiuos žaidėjus su laiku sieksime paruošti pagrindinei komandai ir tikimės, kad savo gerosiomis savybėmis jie ją sustiprins. Šie futbolininkai yra užaugę kitokioje futbolo kultūroje bei aplinkoje, todėl tinkamas jų nukreipimas ir integravimas su laiku turėtų suteikti mūsų žaidimui naujų spalvų bei galimybių“, – trumpai komandos naujokus pristatė ekipos vyr. treneris R.Garastas.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

white lives matter

Ble kiek dar racistų Kaune, taigi jau kiek metų ir krepšininkų juodaodžių ir kitų sportininkų. Džiaugtis reikia kad Garastas suteikia šansą - o gal staiga atras ateities žvaigždę.

Anonimas

Dvi bezdziones tik i zooparka pritariu oponentui sudas o ne Zalgiris :-)

wacekas

i koki dar zalgiri-i zooparka juos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS