„Kauno Žalgirį“ sustiprino po septynerių metų į Lietuvą grįžtantis patyręs puolėjas | KaunoDiena.lt

„KAUNO ŽALGIRĮ“ SUSTIPRINO PO SEPTYNERIŲ METŲ Į LIETUVĄ GRĮŽTANTIS PATYRĘS PUOLĖJAS

Su savo atakų lyderiu Joao Figueiredo atsisveikinęs „Kauno Žalgirio“ futbolo klubas greitai rado pamainą išvykusiam brazilui. Kauno klubas pasirašė kontraktą su ilgamečiu Lietuvos vyrų futbolo rinktinės puolėju Deivydu Matulevičiumi.

30-metis puolėjas rungtyniauti į Lietuvą grįžta po septynerių metų praleistų įvairiuose užsienio klubuose. Aukštas puolėjas per savo karjerą yra rungtyniavęs Lietuvos, Lenkijos, Rumunijos, Kazachstano, Belgijos, Škotijos ir Suomijos klubuose.

Praėjusiame sezone futbolininkas vilkėjo Bukarešto „Rapid“ komandos marškinėlius trečioje pagal pajėgumą Rumunijos lygoje ir padėjo komandai iškopti į antrą divizioną. Per 19 lygos rungtynių jis pelnė net 12 įvarčių, o dar vieną įvartį pridėjo Rumunijos taurės turnyre. Lygoje D. Matulevičius taip pat atliko 4 rezultatyvius perdavimus.

Lietuvos vyrų futbolo rinktinėje alytiškis yra sužaidęs daugiau nei 30 rungtynių ir įmušęs 5 įvarčius, o dar 2010/2011 metų A lygos sezone jis tapo rezultatyviausiu lygos žaidėju.

Debiutuoti „Kauno Žalgirio“ komandoje D. Matulevičius galės jau rugpjūčio 11 dieną, išvykos rungtynėse su Vilniaus „Žalgirio“ komanda.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS