Kroatijos futbolininkai po 11 m baudinių serijos palaužė danus | KaunoDiena.lt

KROATIJOS FUTBOLININKAI PO 11 M BAUDINIŲ SERIJOS PALAUŽĖ DANUS

  • 0

Rusijoje vykstančio pasaulio futbolo čempionato ketvirtosiose aštuntfinalio rungtynėse Žemutiniame Naugarde sekmadienį Kroatijos rinktinė po 11 m baudinių serijos įveikė Danijos futbolininkus ir pelnė kelialapį į ketvirtfinalį.

Po sumaišties baudos aikštelėje kamuolį į vartus jau pirmąją minutę įrideno danas Mathiasas Jorgensenas, o ketvirtąją minutę nuo varžovo atšokusį kamuolį tiksliai į danų vartus smūgiavo Mario Mandžukičius. Per likusį laiką komandoms pasižymėti nepavyko ir pagrindinis susitikimo laikas baigėsi 1:1.

115-ąją min. už Mathiaso Jorgenseno paskutinės vilties pražangą, stabdant Antes Rebičiaus ataką, teisėjas skyrė 11 m baudinį į danų vartus, tačiau Luka Modričius neišnaudojo puikios galimybės išplėšti pergalę savo komandai - jo smūgiuotą kamuolį pagavo vartininkas Kasperas Schmeichelis.

11 m baudinių serija prasidėjo nesėkmingu danų bandymu - Christiano Erikseno smūgį atrėmė Danijelis Subašičius, bet K. Schmeichelis atsilygino atremdamas Milano Badeljo smūgį. Danai Simonas Kjaeras ir Michaelis Krohnas-Dehlis bei kroatai Andrejus Kramaričius ir L. Modričius apsikeitė tiksliais smūgiais (2:2), bet tada danų Lasses Schones ir Nicolaiaus Jorgenseno bei kroato Josipo Pivaričiaus mėginimus atrėmė vartininkai. Pergalę kroatams lėmė tikslus Ivano Rakitičiaus smūgis nuo 11 m žymos.

Rungtynėms teisėjavo argentinietis Nestoras Pitana.

Ketvirtfinalyje Kroatija žais su pirmenybių šeimininke Rusija, kuri sekmadienį taip pat po 11 m baudinių serijos įveikė Ispaniją. Kitą ketvirtfinalio porą sudarys Prancūzija ir Urugvajus.

Pirmadienį aštuntfinalyje Brazilija žais su Meksika, o Belgija susitiks su Japonija.

GALERIJA

  • Kroatijos futbolininkai po 11 m baudinių serijos palaužė danus
  • Kroatijos futbolininkai po 11 m baudinių serijos palaužė danus
  • Kroatijos futbolininkai po 11 m baudinių serijos palaužė danus
AFP nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS