Pergalė išsprūdo, bet ryžto nesumažėjo | KaunoDiena.lt

PERGALĖ IŠSPRŪDO, BET RYŽTO NESUMAŽĖJO

„Paleidome tris taškus, kuriuos turėjome pasiimti. Pabaigoje turėjome sužaisti kitaip, nors jau nuo pradžių žaidimas nepavyko. Ne pačios geriausios rungtynės, nes galime daug geriau“, - sakė „Kauno Žalgirio“ treneris Rokas Garastas. Taip vairininkas pakomentavo Lietuvos futbolo A lygos akistatą, kurioje „Kauno Žalgiris“ svečiuose nesugebėjo (1:1) įveikti Gargždų „Bangos“.

Pirmame kėlinyje vienuolikės įvarčių nepelnė, nors svečiai turėjo iniciatyvą ir privertė ne sykį savo meistriškumą demonstruoti vartininką Igną Driomovą.

Pasak R.Garasto, po pertraukos kauniečiai mėgino keisti žaidimo braižą, bet nesugebėjo, o ir varžovai prisitaikė bei rado priešnuodžių.

Po pertraukos „Bangos“ vartų sargas vėl gelbėjo savo komandą nuo labai pavojingo Egidijaus Vaitkūno bandymo pasižymėti, kitoje aikštės pusėje – Deividas Mikelionis apsigynė nuo aštraus baudos smūgio, kurį atliko Julius Kasparavičius.

78-ąją minutę kauniečiams pavyko pralaužti ledus. Po perdavimo iš kairiojo krašto Lino Pilibaičio atrėmė I. Driomovas, o dar didvyriškiau „Bangos“ vartininkas tą netrukus padarė, kai smūgiavo Philipas Otele. Vis dėlto kamuolys dėkingai atšoko L. Pilibaičiui, kuris jį nukreipė į vartus.

Per likusį laiką gargždiškiai užkūrė nemenką pirtį „Kauno Žalgirio“ aikštės pusėje ir galiausiai pasiekė savo tikslą – 96-ąją minutę po pakelto kampinio baudos aikštelėje kilo sumaištis ir ja pasinaudojęs Skirmantas Rakauskas galva pamušė kamuolį į vartus.

Po šio mačo abi komandos savo sąskaitoje turi po 7 taškus ir dalinasi 3-4 vietomis.

"Pirmasis ratas parodė kur tobulėti, susipažinome su varžovais, o netrukus laukia jau antrojo pradžia“, - sakė „Kauno Žalgirio“ treneris Rokas Garastas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Užpelkis

Lopų komanda. Joje nėra nei vieno žaidėjo, kuri būtu galima pavadinti "perspektyviu". Visi vienodi, ir visi nemoka žaisti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS