A lyga Vilniuje: Kauno „Stumbras“ neįveikė „Riterių“ | KaunoDiena.lt

A LYGA VILNIUJE: KAUNO „STUMBRAS“ NEĮVEIKĖ „RITERIŲ“

  • 0

Šventinio pirmadienio vakarą Lietuvos futbolo A lygoje buvo sužaistos paskutinės antrojo turo rungtynės. „Sportima“ manieže Vilniaus „Riteriai“ sužaidė lygiosiomis 0:0 su Kauno „Stumbru“.

Pagal smūgius į vartų plotą pranašesnis buvo „Stumbras“, atlikęs šešis smūgius. „Riteriai“ į varžovų vartų plotą smūgiavo dukart.

Tačiau komandos turėjo tenkintis lygiosiomis ir pasidalijo po tašką. „Stumbras“ šį sezoną dar įvarčio nepraleido.

Pirmame kėlinyje kamuolį ilgiau kontroliavo šeimininkai, tačiau daugiau smūgių tiek į vartų plotą, tiek šalia jų atliko kauniečiai.

Du gana pavojingus tolimus smūgius atliko Levanas Mačarašvilis, sykį vartininką Tomą Švedkauską paplušėti privertė sėkmingai su oponentu pakovojęs ir iš toli kamuolį į vartų plotą pasiuntęs Antonio Belo.

„Riteriai“ per 45 minutes atsakė Donato Kazlausko smūgiu iš maždaug 16 metrų, kuris Rodrigo Josviakiui daug problemų nesukėlė.

Antro kėlinio viduryje svečiai sužaidė solidžią atkarpą – jos metu meistriškumą teko demonstruoti T.Švedkauskui. „Riterių“ vartininkas sugavo L.Villelos ir labai klastingai Gavi Thompsono smūgiuotą kamuolį, o taip pat atrėmė dar vieną legionieriaus L.Mačarašvilio bandymą. Dar vėliau į sostinės klubo vartų sargą mušė po keitimo aikštėje pasirodęs Nasro Boucharebas.

Susitikimo pabaigoje „Riteriai“ perėmė iniciatyvą bei kėlė keletą kampinių. Jų metu „Stumbro“ gynėjams teko kaip reikiant paplušėti, tačiau kauniečiai atsilaikė ir antrą kartą šiame sezono nepraleido įvarčio.

Kauno klubas su 4 taškais pakilo į trečią vietą A lygoje.

Pirmą tašką iškovojęs „Riterių“ klubas rikiuojasi šeštas.

Turnyro lentelė: 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS