Netektis: mirė vos 32-ejų futbolininkas K. Chvedukas | KaunoDiena.lt

NETEKTIS: MIRĖ VOS 32-EJŲ FUTBOLININKAS K. CHVEDUKAS

  • 9

Pirmadienio rytą Lietuvos futbolo bendruomenę pasiekė tragiška žinia – anapilin netikėtai iškeliavo Lietuvos futbolininkas, buvęs nacionalinės rinktinės narys Karolis Chvedukas, praneša Lietuvos futbolo federacija.

Jam buvo vos 32-eji.

Pastaruoju metu marijampolietis rungtyniavo savo gimtojo miesto „Marijampolė City“ komandoje ir buvo jos kapitonas.

K. Chvedukas ilgą karjeros dalį rungtyniavo „Sūduvos“ ekipoje, su ja 2017-aisiais triumfavo Lietuvos čempionate, o 2009-aisiais iškovojo ir LFF taurės bei LFF supertaurės trofėjus.

Per savo karjerą jis taip pat žaidė Lenkijos, Kroatijos klubuose, taip pat – Maltoje ir Suomijoje, o savo trofėjų lentyną papildė ir žaisdamas Airijoje – ten jis su „Dundalk“ ekipa 2018-aisiais tapo šalies čempionu bei taurės laimėtoju.

Lietuvos rinktinėje nuo 2012-ųjų iki 2019-ųjų jis sužaidė 20 rungtynių.

Lietuvos futbolo federacija visos bendruomenės vardu reiškia didžiulę užuojautą velionio artimiesiems ir pažįstamiems šią sunkią valandą.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Tikintiems mokslu

Ar nematome, kad dabar per daug ir per dažnai krenta žmonės gatvėse, parduotuvėse, darbuose, stotelėse, arba bežaisdami stadionuose? Ir tai daug kam atrodo normalu? Neva ir anksčiau žmonės mirdavo. Bet juk tik ne tokiais kiekiais ir ne tokiomis aplinkybėmis.

putleriniai sud maliai

nei jus zinot nei pliurpkit cia, gaila jauno zmogaus isejusio ryskiai per anksti

Tikėkite mokslu

Petys už laisvę! Už laisvę nuo ilgo ir laimingo gyvenimo. Kada smeigsitės po penktą dozę?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS