Pirmoji staigmena atkrintamosiose: Marokas patiesė Ispaniją | KaunoDiena.lt

PIRMOJI STAIGMENA ATKRINTAMOSIOSE: MAROKAS PATIESĖ ISPANIJĄ

  • 3

„Education City“ stadione įvyko dar vienas Pasaulio futbolo čempionato aštuntfinalis – tarp Maroko ir Ispanijos. Po 11 m baudinių serijos triumfavo rinktinė iš Afrikos. 

Pagrindinis laikas ir pratęsimas baigėsi rezultatu 0:0.

Per du kėlinius progas pasižymėti turėjo Marcosas Asensio, Dani Olmo bei Nayefas Aguerd. Visgi komandoms pasižymėti nepavyko ir buvo keliaujama į pratęsimą.

Pavojingiausia rungtynių proga buvo per pratęsimą. 104-ąją minutę Walidas Cheddira turėjo puikų šansą nuginkluoti Unai Simoną, tačiau šis išgelbėjo Ispanijos rinktinę.

Paskutinę rungtynių minutę arti įvarčio buvo ir Pablo Sarabia, kuris pataikė kamuolį į virpstą. 

Per 11 m baudinių seriją P. Sarabia nesugebėjo kamuolio pataikyti į vartų plotą, tuo tarpu Sergio Busquetso ir Carloso Solerio smūgius atrėmė Bono.

Lemiamą baudinį Maroko gretose „panenkos“ stiliumi realizavo Achrafas Hakimi. Afrikos komandos gretose tikslūs buvo ir Hakimas Ziyechas su Abdelhamidu Sabiri. Tiesa, 18-mečio Badro Benouno smūgį atlaikė Ispanijos rinktinės vartininkas. 

Ketvirtfinalyje Marokas susitiks su Portugalijos – Šveicarijos poros nugalėtoju. 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Panašu, kad

ryt baudinių serijoje paties ir portugalus.

na

maivesi maivesi ispanai ir dasimaive,nebera pas juos geru zaideju.jeigu zaidzia net is paryziaus kakokios komandos ir pendeliu neimusa...

Išvada

Patiesus jau galima ir išdulkinti. Ar ne ,žurnaliūga ?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS