Rezultatyvusis lenkas priešininkams klaidų nedovanojo | KaunoDiena.lt

REZULTATYVUSIS LENKAS PRIEŠININKAMS KLAIDŲ NEDOVANOJO

Robertas Lewandowskis nemažina apsukų, o jo vedamas Miuncheno „Bayern“ skinasi kelią Vokietijos bundeslygoje. 31 metų lenkas sekmadienį įmušė jau 26-ąjį įvartį čempionate per tiek pat turų, o „Bayern“ įsirašė 58-ąjį tašką ir tvirtai pirmauja turnyro lentelėje.

R.Lewandowskis nubaudė Berlyno „Union“, pasižymėjęs 40-ąją min. nuo 11 m žymos. Svečių pergalę 80-ąją min. įtvirtino „Bayern“ klubo gynėjas Benjaminas Pavardas. Įdomu, kad iki šiol vienintelį sezono įvartį prancūzas buvo įmušęs pirmajame rate būtent į „Union“ vartus. B.Pavardas 2018-aisiais tapo pasaulio čempionu savo šalies nacionalinės rinktinės sudėtyje. Berlyne be žiūrovų vykusiame mače svečiai pasižymėjo dar sykį, bet Thomaso Mullerio įvartis buvo atšauktas dėl nuošalės.

Kitame sekmadienio mače „Koln“ futbolininkai savo aikštėje pirmavo 2:0 prieš „Mainz“ ekipą, tačiau praleido du įvarčius ir tenkinosi vos tašku. Svečiai netgi galėjo išplėšti pergalę, jei būtų geriau realizavę progas.

Po šių rungtynių „Koln“ su 33 taškais žengia 10-ojoje pozicijoje, o „Mainz“ su 27 taškais ekipa yra per laiptelį nuo 16-osios vietos, kuri jau negarantuoja kelialapio į kito sezono bundeslygą, nes tokiu atveju tektų žaisti pereinamąsias rungtynes su trečiąją vietą antrojoje bundeslygoje užėmusia komanda.

„Bayern“ su 58 taškais ir toliau 4 taškais lenkia savo pagrindinę konkurentę Dortmundo „Borussia“, kuri šeštadienį savo aikštėje net 4:0 nuskalpavo Gelzenkircheno „Schalke 04“. Į trečiąja vietą su 52 taškais pakilo Mionchengladbacho „Borussia“ ekipa, užtikrintai 3:1 svečiuose įveikusi Frankfurto „Eintrach“.

26-asis turas baigsis pirmadienį Brėmeno „Werder“ ir Lėverkuzeno „Bayer“ komandų akistata.

Bundeslygos čempionatas atsinaujino po dviejų mėnesių pertraukos, kuri įvesta dėl koronaviruso pandemijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS