„Riteriai“ sutriuškino „Sūduvą“ ir užsitikrino A lygos bronzą | KaunoDiena.lt

„RITERIAI“ SUTRIUŠKINO „SŪDUVĄ“ IR UŽSITIKRINO A LYGOS BRONZĄ

  • 3

Lietuvos futbolo A lygoje šeštadienį sužaisti paskutiniai 32-ojo turo susitikimai, po kurių paaiškėjo galutinė šio sezono prizininkų rikiuotė. Prie jau anksčiau auksą užsitikrinusios Marijampolės „Sūduvos“ ir sidabrą iškovojusio Vilniaus „Žalgirio“ prisijungė Vilniaus „Riteriai“, trečius metus paeiliui iškovoję A lygos bronzą.

Paskutinį žingsnį link medalių vilniečiai žengė namie, net 5:1 sutriuškindami titulą sau jau garantavusią „Sūduvą“.

Link pergalės „Riteriai“ priartėjo jau per pirmąjį rungtynių pusvalandį, kai Teremas Moffi 18-ąją minutę realizavo baudinį, o po septynių minučių pelnė ir antrąjį įvartį.

Nors Josipas Tadičius paskutinę pirmojo kėlinio minutę skirtumą sušvelnino, tačiau „Riteriai“ po ilgosios pertraukos pribaigė čempionus – trečiąjį įvartį pelnė T.Moffi, o dar du tikslius smūgius atliko ir Donatas Kazlauskas.

55 taškus surinkę „Riteriai“ nepavejamai atitrūko nuo „Kauno Žalgirio“, kuris šiandien namuose 1:0 susitvarkė su „Panevėžiu“.

Vienintelį įvartį nuo 11 m žymos 40-ąją minutę pelnė Deivydas Matulevičius.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Rimantas

Ar ne gėda Sūduvai. Ir dar vadinasi čempionė. Negerbia nei savęs nei futbolo.

A

Nesutriuskino,o greiciau nusipirko brondza.

R0MAS

tai taip iseitu kad RITERIAI cempionai per papildoma 5 ratu cikla,,, geriau po reguliaraus 2 ratu su 16 kooomandu , rengti po to atkrentamasias va tada butu idomumas ir ziurovas matytu regini , dabar kai viskas aisku tai,,,,,

SUSIJUSIOS NAUJIENOS