Penkių įvarčių dramoje triumfavo favoritai | KaunoDiena.lt

PENKIŲ ĮVARČIŲ DRAMOJE TRIUMFAVO FAVORITAI

„Ši pergalė mums daug kainavo“, - skaičiuodamas traumuotus žaidėjus kalbėjo Mindaugas Čepas. Jo vadovaujama „Šiaulių“ ekipa „Optibet A lygos“ pirmenybėse sunkiai, bet 3:2 palaužė Marijampolės „Sūduvą“.

21-ajame „Optibet A lygos“ ture FA „Šiauliai“ dramatiškose rungtynėse įveikė Marijampolės „Sūduvą“ rezultatu 3:2 (1:1).

17-ąją rungtynių minutę marijampoliečiai pasinaudojo aikštės šeimininkų klaida ir uždirbo standartinę situaciją, kuri ir virto pirmuoju įvarčiu. Oleksijaus Zbunio smūgį atrėmė Lukas Paukštė, tačiau pirmasis prie kamuolio suskubo bei jį į vartus nukreipė Artemas Kovbasa.

Kėlinio pabaigoje nelaimė ištiko sūduviečių futbolininkus – Augustas Dubickas nesusikalbėjo su vartininku Viliumi Stebriu ir vidurio gynėjas nukreipė kamuolį į savus vartus.

Antrojo kėlinio pradžioje Oleksijaus Ščebetuno smūgiuotas kamuolys sudrebino skersinį ir marijampoliečių laimei nusileido už galinės linijos.

87-ąją minutę O. Zbunis pakėlė kamuolį į baudos aikštelę, o po keitimo aikštėje pasirodęs Meinardas Mikulėnas pasiuntė į euforiją visus marijampoliečių sirgalius ir išvedė „Sūduvą“ į priekį rezultatu 2:1.

Paskutinę pagrindinio laiko minutę žodį tarė Eligijus Jankauskas. Jis smūgiu nuo baudos aikštelės linijos pasiuntė kamuolį į viršutinį tolimąjį vartų kampą ir rezultatą išlygino 2:2.

Neįtikėtina rungtynių pabaiga ir paskutinę pridėto laiko minutę pelnytas Gabrieliaus Micevičiaus įvartis leido šiauliečiams švęsti pergalę.

Po šios pergalės FA „Šiauliai“ su 43 taškais žengia treti, o marijampoliečiai su 18 taškų – aštunti.

„Du skirtingi kėliniai. Iki pertraukos atrodėme be dvasios, o varžovai buvo nusiteikę itin kovingai. Tiesa, panikos mūsų gretose nebuvo. Per pertrauką atlikome korekcijas ir antrajame kėlinyje pasipylė jau mūsų momentai“, - kalbėjo M. Čepas.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS