Lenkijos vicečempionai pranašumo prieš lietuvius neįrodė | KaunoDiena.lt

LENKIJOS VICEČEMPIONAI PRANAŠUMO PRIEŠ LIETUVIUS NEĮRODĖ

„Žinojome, kad varžovų komanda labai stipri, neveltui laiminti titulus Lenkijoje, tad siurprizų nebuvo“, - aiškino Marijampolės „Sūduvos“ treneris Victoras Basadre. Ispano auklėtiniai garbingai pasipriešino Lenkijos vicečempionei Čenstakavos „Rakow“ ekipai, pirmąsias UEFA Europos Konferencijų lygos antrojo atrankos etapo rungtynes namuose baigdami lygiosiomis 0:0.

Iki pertraukos marijampoliečiai stengėsi atsakyti svečiams greitomis atakomis, tačiau atsidurti situacijose, iš kurių būtų galima atlikti smūgius, nepavyko. Antrajame kėlinyje iniciatyva ir toliau priklausė „Rakow“, tačiau pavojingų progų sukurti nepavyko nė vienai komandai ir abiems joms teko susitaikyti su nulinėmis lygiosiomis.

„Tikėjomės, kad lenkai stengsis kontroliuoti kamuolį, kurs progas, bet ir mums suteiks mums progų kontratakoms“, - dėstė ispanas.

Anot vairininko, svečių komanda gynyboje naudojo aktyvų spaudimą, bet su juo šeimininkai tvarkėsi brangindami kamuolį prie savo vartų. Todėl prarastų kamuolių nebuvo daug.

„Nenoriu kalbėti apie aikštės kokybę ar teisėjų darbą, nes sąlygos buvo vienodos visiems“, - žurnalistų replikas apie rezultatą lėmusią vejos kokybę nutraukė „Sūduvos“ strategas.

Antrasis mačas vyks liepos 29 d. Bielsko-Bialoje. Lietuvos vicečempionus tenkins pergalė bet kokiu rezultatu.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

įdomu

O kaip elgėsi kibydlos iš Lenkijos? Ramiai?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS