„Sūduvos“ treneris V. Čeburinas: vaikinai atidavė visas jėgas | KaunoDiena.lt

„SŪDUVOS“ TRENERIS V. ČEBURINAS: VAIKINAI ATIDAVĖ VISAS JĖGAS

  • 2

Po pergalės pirmosiose Europos lygos atrankos trečiojo etapo pirmosiose rungtynėse svečiuose prieš Tel Avivo „Maccabi“ (Izraelis) ekipą, Marijampolės „Sūduvos“ treneris Vladimiras Čeburinas džiaugėsi savo auklėtinių atsidavimu.

„Sūduva“ išvykoje šventė pergalę 2:1 (1:0) ir įgijo geras galimybes žengti į kitą etapą.

„Sakoma, kad varžovų žaidimą išanalizavome detaliai, bet būna labai sunku žaisti tokiomis sąlygomis. Rungtynės buvo labai sunkios, nes varžovų komanda - labai stipri. Mes bandėme primesti tai, ką ruošėmės šioms rungtynėms. Kartais tai pavykdavo, kartais - ne. Varžovų spaudimas buvo labai didelis, bet ir mes sukurdavome neblogas galimybes pasižymėti. Negaliu sakyti, kad „Maccabi“ visiškai kontroliavo rungtynes, bet didžiąją laiko dalį iniciatyva priklausė jiems. Buvo sunku, bet mūsų žaidėjai atidavė visas jėgas - viską, ką turėjo, ir daugiau. Esu jiems už tai labai dėkingas“, - kalbėjo V. Čeburinas.

Atsakomosios rungtynės bus žaidžiamas rugpjūčio 15 dieną Marijampolėje.

„Dar yra antrosios rungtynės, kurios bus dar sunkesnės ir labiau įtemptos, nes abi komandos sieks savo tikslų: mes - vystyti savo pranašumą, o „Maccabi“ - jį panaikinti. Reikia atgauti jėgas, atlikti analizę ir pasirengti antrosioms rungtynėms“, - pridūrė „Sūduvos“ treneris.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Žinovas

Bus sunku.

Anonimas

saunuoliai

SUSIJUSIOS NAUJIENOS