Buvęs kikboksininkas A. Tate'as Rumunijoje sulaikytas už prekybą žmonėmis | KaunoDiena.lt

BUVĘS KIKBOKSININKAS A. TATE'AS RUMUNIJOJE SULAIKYTAS UŽ PREKYBĄ ŽMONĖMIS

Buvęs profesionalus kikboksininkas ir prieštaringai vertinamas interneto veikėjas Andrew Tate'as (Endrius Teitas) sulaikytas Rumunijoje dėl įtariamos prekybos žmonėmis, išprievartavimo ir organizuotos nusikalstamos grupuotės kūrimo, pranešė prokurorai.

Britas A. Tate'as ir jo brolis Tristanas penktadienį turėjo stoti prieš Bukarešto teismą, kur turėjo būti pasiūlyta palikti juos 30 dienų kardomajame kalinime.

„2021 metų pradžioje keturi įtariamieji subūrė organizuotą nusikalstamą grupuotę, kurios tikslas buvo vykdyti prekybos žmonėmis nusikaltimus ne tik Rumunijos, bet ir kitų šalių teritorijoje“, – teigiama Rumunijos organizuoto nusikalstamumo ir terorizmo tyrimų direktorato (DIICOT) prokurorų ketvirtadienį išplatintame pareiškime.

Įtariama, kad broliai ir du sulaikyti rumunai prekiavo moterimis, jas verbavo ir išnaudojo, versdami atlikti „pornografinius veiksmus, siekiant gaminti ir platinti tokią medžiagą“ internete.

Iki šiol nustatytos šešios aukos, kurias įtariamieji seksualiai išnaudojo.

Balandžio mėnesį pradėto tyrimo metu Rumunijoje buvo atliktos kratos keliose vietose.

2016 metais A. Tate'as dalyvavo televizijos laidoje „Big Brother“, bet buvo pašalintas po to, kai pasirodė vaizdo įrašas, kuriame matyti, kaip jis užpuolė moterį.

A. Tate'ui, kuris prieš kelerius metus su Tristanu persikėlė į Rumuniją, dėl mizoginiškų pasisakymų buvo uždrausta dalyvauti daugelyje socialinių tinklų platformų, tačiau jam buvo leista grįžti į „Twitter“, Elonui Muskui (Ilonui Maskui) nusipirkus bendrovę.

Trečiadienį A. Tate'as šioje platformoje įsivėlė į ginčą su švedų klimato aktyviste Greta Thunberg (Gretą Tunberg) po to, kai tviteryje parašė, kad jam priklauso automobiliai, kurie išmeta „milžinišką kiekį teršalų“.

Scanpix nuotr. 

GALERIJA

  • Buvęs kikboksininkas A. Tate'as Rumunijoje sulaikytas už prekybą žmonėmis
Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Jauciu bus Gretai atseres

I burnyte

Antanas

Suorantam kad tokie ivykiai vyksta, bet kaip parašot toki straipsni padarot, kad žmogus kaltas :D niekas neirodė, jis buvo paleistas nes sulaikimo metu nieko nerado :D nedarykit dramos is nieko:D

Zdarova zajibal

Kodel tu toks duchas...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS