Duris į pusfinalį pravėrė „Dragūnas“ ir „Šviesa“ | KaunoDiena.lt

DURIS Į PUSFINALĮ PRAVĖRĖ „DRAGŪNAS“ IR „ŠVIESA“

  • 0

Kauno "Granito-Kario" ir "Vilniaus" rankininkai, dar nesužaidę Lietuvos čempionato ketvirtfinalio mačo, jau tikriausiai žinos, su kuo teks kautis pusfinalyje.

Tokia situacija susiklostė dėl Kauno klube užfiksuoto koronaviruso, todėl "Granito-Kario" ir "Vilniaus" komandų susitikimas buvo atidėtas.

Pirma jų ketvirtfinalio iki dviejų pergalių dvikova numatyta balandžio 20-ąją, o potencialūs granitiečių ir "Vilniaus" varžovai pusfinalyje – sostinės "Šviesos" ir "Utenos" rankininkai – jau bus sužaidę dvejas rungtynes.

Žygį į pusfinalį užtikrintai pradėjo "Šviesa" – savo aikštėje privertė kapituliuoti uteniškius 48:25.

"Planavome sustabdyti greitą vilniečių žaidimą, apsiginti. Nors į sostinę atvykome tik aštuoniese, labai stengėmės, vis dėlto rezultatas – nekoks", – sakė "Utenos" žaidėjas Justinas Nikitinas.

Baltijos lygos čempionu tapęs Klaipėdos "Dragūnas" irgi be didesnio vargo pravėrė duris į pusfinalį – 44:28 nugalėjo Šiaulių "Dubysą".

"Mūsų persvara galėjo būti didesnė, tačiau neišvengėme gynybos spragų, nerealizavome dėkingų progų rezultatyviai kontratakuoti", – pripažino "Dragūno" vartininkas Mantas Stankaitis.

Rytoj "Šviesa" ir "Utena" bei "Dragūnas" ir "Dubysa" susitiks antrą kartą, o Alytuje pirmas ketvirtfinalio rungtynes žais "Varsos-Stronglaso" ir Panevėžio "SC-RSSG-Grifo" komandos.


Ketvirtfinalis

"Šviesa"–"Utena" 48:25 (24:14). Rezultatyviausi žaidėjai: V.Drabavičius 8 įvarčiai / M.Zabulis 9 įvarčiai.

"Dragūnas"–"Dubysa" 44:28 (23:13). Rezultatyviausi žaidėjai: D.Hlušakas 9 įvarčiai / U.Ivanovas ir T.Baliutavičius po 7 įvarčius.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS