E. Kavaliauskas sugrįžo: parklupdė meksikietį | KaunoDiena.lt

E. KAVALIAUSKAS SUGRĮŽO: PARKLUPDĖ MEKSIKIETĮ

  • 4

„Tikiuosi, 2024-ieji man bus geri ir sulauksiu kito lygio varžovų“, – sakė Lietuvos boksininkas Egidijus Kavaliauskas, vos per pustrečio raundo privertęs kapituliuoti meksikietį Jose Marruffo.

35-erių E. Kavaliauskas, į profesionalų ringą sugrįžęs po keturiolikos mėnesių pertraukos, Kalifornijoje (JAV), Kosta Mesos „The Hangar“ arenoje, išmėgino jėgas su 32-ejų J. Marruffo.

Lietuvis triumfavo dar nepasibaigus trečiam raundui, kai po stipraus smūgio dešine meksikietis suklupo ringe, o jo sekundantai pareiškė arbitrui, kad atsisako tolesnės kovos.

Tai buvo 24-oji E. Kavaliausko laimėta dvikova. Be to, kaunietis yra patyręs dvi nesėkmes, o per vieną akistatą užfiksuotos lygiosios.

Pastarąjį kartą, 2022 m. spalį, Egidijus per dešimt raundų vienbalsiu teisėjų sprendimu nugalėjo amerikietį Mykalą Foxą.

2021 m. rugpjūtį E. Kavaliauskas pralaimėjo meksikiečių kilmės JAV kovotojui Vergilui Ortizui, kurio dvikova su kitu Lietuvos boksininku profesionalu Eimantu Stanioniu buvo kelis kartus atidėta ir galiausiai neįvyko.

Visada šimtu procentų susikoncentruoju kovai, kad ir kas būtų mano varžovas.

Panašiai susiklostė ir E. Kavaliausko karjera.

„Šie metai – sunkūs. Buvo suplanuota kova su varžovu iš elito, tačiau ją vis atidėliojo ir mes išvis nesusitikome“, – interviu „The Ring“ sakė kaunietis.

Tai, kad teks susikauti būtent su J. Marruffo, lietuvis sužinojo vos ne numatytos akistatos išvakarėse, nes dar gruodžio 12-ąją buvo skelbiama, kad Egidijus boksuosis su 32-ejų argentiniečiu Roque Agustinu Junco.

„Visada 100 proc. susikoncentruoju į kovą, kad ir kas būtų mano varžovas“, – pabrėžė E. Kavaliauskas.

Lietuvos boksininką treniruoja Marco Contreras, taip pat dirbantis su Pasaulio bokso tarybos (WBC) planetos čempionu ukrainiečiu Oleksandru Gvozdyku.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

V

Pagarba

Kur cia matai

Reiktu pabandyti, gal tada suprastum, siaip sunku suprasti kai nieko nesupranti apie sporta, boksas eina pagal povojinguma sporto po krepsinio ir futbolo.

kur čia matai

"sportininką" ?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS