Kauno klubas atsiprašė dėl incidento | KaunoDiena.lt

KAUNO KLUBAS ATSIPRAŠĖ DĖL INCIDENTO

„Atsiprašome varžovų ir žiūrovų dėl rungtynių su „Energija“ metu įvykusio incidento. Pateisinimo neieškome. Laukiame lygos sprendimo, kurį gerbsime“, - trečiadienį į savo sekėjus socialiniuose tinkluose kreipėsi „Kaunas Hockey“ klubo atstovai.

Antradienį vykusiame Lietuvos ledo ritulio čempionato dramatiškame trileryje Donatas Vitte mažumoje įmušė lemiamą įvartį, o vėliau į tuščius vartus ritulį įmetęs Konstantinas Isajevas garantavo Elektrėnų „Energijos“ pergalę 3:1 (0:1, 1:0, 2:0) prieš „Kaunas Hockey“ ekipą. Šis laimėjimas čempionų titulą ginantiems elektrėniškiams užtikrino pirmąją vietą reguliariajame sezone. Tuo tarpu kauniečiams po šio mačo teks tenkintis antrąją pozicija turnyrinėje lentelėje.

Minėto mačo pabaigoje užfiksuotas ir epizodas, kai susikibus „Energijos“ žaidėjui Karoliui Kubiliui ir „Kaunas Hockey“ legionieriui Johnui Stephanssonui, pastarojo nervai neatlaikė ir jis iš už nugaros užsimojęs lazda trenkė elektrėniškiui į galvą bei buvo pašalintas iš rungtynių.

Trečiadienį pats kanadietis ir Kauno klubas viešai atsiprašė varžovų ir ledo ritulio bendruomenės.

Johnas Stephanssonas tikriausiai praleis paskutines reguliariojo sezono rungtynes su „Energija“ ketvirtadienį Kaune. Nors šis mačas jėgų santykio nebepakeis „Kaunas Hockey“ ledo ritulininkai ketina siekti revanšo prieš tituluotą priešininką.

„Tikimės visų supratimo ir linkime korektiškų atkrintamųjų kovų visoms komandoms“, - kreipėsi „Kaunas Hockey“ atstovai. Rungtynės Ledo arenoje ketvirtadienį prasidės 20 val.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS