Iš kiokušin karatė varžybų – su medaliais | KaunoDiena.lt

IŠ KIOKUŠIN KARATĖ VARŽYBŲ – SU MEDALIAIS

  • 0

Savaitgalį Kėdainių arenoje vyko Lietuvos kiokušin karatė U16, U18 ir U20 čempionatas, į kurį susirinko net 335 sportininkai iš 36 Lietuvos klubų. „Okinavos“ sporto klubui šiose varžybose atstovavo net 8 sportininkai.

Tądien prizines vietas iškovojo okinaviečiai Nikas Kvasys – sidabrą (U18 kategorijoje, trenerė Diana Mačiūtė) bei Nojus Trukšanovas – bronzą (U-16 kategorijoje, trenerė Kristina Basova).

Likusiems okinaviečiams pritrūko šiek tiek sėkmės, tačiau visi jie – Rasa Šeškauskaitė, Emilijus Stoncelis, Paulius ir Herkus Zibaliai, Arsenij Djakov ir Kajus Malinen kovojo puikiai.

Kiekvienoje kategorijoje buvo daug dalyvių (kai kuriose kategorijose net virš 30 sportininkų), visi varžovai buvo labai stiprūs.

Dauguma okinaviečių nepasidavė ir kovojo apylygiai, tačiau po pratęsimų nusileido varžovams, bet gavo po naują vertingą pamoką karatė kelyje.

Mokytojos D. Mačiūtė, K. Basova ir Rima Lisinskaitė labai džiaugiasi puikiais mokinių rezultatais tokio aukšto lygio varžybose.

Dabar okinaviečiai intensyviai ruošiasi Europos U16 ir U18 čempionatui, kuris vyks birželio 24 d. Vengrijoje.

Į Europos čempionatą vyks ir Lietuvai asmeninėse kata (kova su šešėliu) rungtyse atstovaus N. Kvasys ir N. Trukšanovas, o komandinėse kata rungtyse: N. Kvasys, Tautvydas Rutė, Kajus Malinen (U18) ir P. Zibalis, H. Zibalis, A. Djakov (U16).

Kiti pretendentai į šį čempionatą paaiškės vėliau.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS