Lietuvis su varžovu ringe nesusitiko | KaunoDiena.lt

LIETUVIS SU VARŽOVU RINGE NESUSITIKO

  • 2

Eimanto Stanionio vienuoliktos pergalės teks palaukti – Lietuvos boksininko profesionalo dvikova su amerikiečiu atidėta dėl koronaviruso epidemijos keliamos grėsmės.

25-erių kaunietis E.Stanionis ir jo bendraamžis JAV boksininkas Justinas DeLoachas turėjo susikauti kovo 14-ąją Okson Hile (JAV) esančioje "MGM National Harbor" arenoje. Pusvidutinio svorio kategorijos atletams buvo numatyta dešimt raundų.

Tačiau organizatoriai atšaukė ne vien šią, bet ir kitas tą vakarą planuotas dvikovas, tarp jų – pagrindinį mūšį tarp Jameso Kirklando ir Marko Anthony Hernandezo.

"Dešimt savaičių treniruočių, numečiau dvylika kilogramų. Pasiruošimas dvikovai buvo vienas geriausiu mano gyvenime, jokių traumų, nusiteikimas paskutinę savaitę – neapsakomas. Tačiau po 5 val. skrydžio sužinojau, kad viskas atšaukta", – apgailestavo E.Stanionis.

Pasiruošimas dvikovai buvo vienas geriausiu mano gyvenime, tačiau po 5 val. skrydžio sužinojau, kad ji atšaukta.

Iki šiol lietuvis yra laimėjęs visas dešimt savo dvikovų, iš jų septynias - nokautais.

E.Stanionis yra tarp kandidatų į Lietuvos olimpinę rinktinę, dalyvausiančią Tokijo olimpinėse žaidynėse. Tikimasi, kad kaunietis dalyvaus paskutiniame atrankos turnyre, kuris numatytas gegužės 13–20 d. Paryžiuje.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Galės snukius sau daužytis ir vėliau, jai tik iki tol nenudvės...

Rasa

Lauksim varžybų. Sėkmės. Kantrybės. Gaila kai zmogus daug į save investuoja .ir viskas griuvo. ...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS