N. Ališauskas ir toliau gins Rygos „Dinamo“ garbę | KaunoDiena.lt

N. ALIŠAUSKAS IR TOLIAU GINS RYGOS „DINAMO“ GARBĘ

  • 0

Lietuvos ledo ritulio rinktinės gynėjas Nerijus Ališauskas ir kitą sezoną žais Kontinentinėje ledo ritulio lygoje (KHL) – gynėjas pratęsė sutartį su Rygos „Dinamo“ klubu.

Naują sutartį gynėjas ir komanda pasirašė pirmadienį, o ateinantis sezonas bus jau trečiasis šioje komandoje. Praėjusiais sezonais vietą Rygos klube jis išsikovojo po sėkmingų peržiūrų, o šįkart gynėjas sutartį su ekipa pasirašė dar prieš prasidedant treniruočių stovyklai. Per pirmuosius du metus KHL lygoje lietuvis sužaidė 99 mačus, per kuriuos jis pelnė 2 įvarčius bei atliko 9 rezultatyvius perdavimus.

Praėjęs sezonas buvo sėkmingiausias mūsų šalies atstovui: jis pats pelnė 2 įvarčius ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus, o jo ekipa liko per žingsnį nuo patekimo į atkrintamąsias varžybas.

Naujasis KHL sezonas startuos rugsėjo 1 dieną, o į treniruočių stovyklą „Dinamo“ rinksis jau šį mėnesį. Komanda iš pradžių treniruosis Latvijoje, o vėliau pradės ir kontrolinių mačų ciklą bei rugpjūčio 3-8 bei 20-25 dienomis žais dvejuose turnyruose Sočyje bei Rygoje.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS