Pergalingas sugrįžimas į ringą: E. Kavaliauskas nokautavo priešininką | KaunoDiena.lt

PERGALINGAS SUGRĮŽIMAS Į RINGĄ: E. KAVALIAUSKAS NOKAUTAVO PRIEŠININKĄ

  • 3

Praėjus 9 mėnesiams po vienintelio karjeros pralaimėjimo, lietuvis Egidijus Kavaliauskas (22-1-1) pusvidutinio svorio kategorijos akistatoje „MGM Grand Conference“ centre Las Vegase aštuntajame raunde nokautavo kanadietį Mikaelį Zewskį (34-2) ir sugrįžo į pergalių kelią.

Beveik visus pirmuosius septynis raundus vyravo apylygė kova, tačiau situacija ringe žaibiškai pakito pradėjus skaičiuoti paskutines septintojo raundo sekundes.

32-ejų lietuvis pastebėjo savo varžovo judesį į priekį ir smogė galingą kirtį iš apačios, netrukus oponentą apdovanodamas smūgių kruša ir pasiųsdamas kanadietį į nokdauną.

Aštuntasis raundas truko vos keletą sekundžių. Agresyvų puolimą pratęsęs lietuvis dar keletu smūgiu pribaigė varžovą ir pergalę iškovojo nokautu.

22 pergalę karjeroje iškovojusiam E.Kavaliauskui tai buvo 18-asis laimėjimas nokautu.

„Kontroliavau šią kovą. Niekuomet nebuvau atsidūręs pavojuje. Niekuomet nebuvau sužeistas, – pasitikėjimą savimi po dvikovos reiškė Kavaliauskas. – Norėjau varžovą pasiųsti į nokautą greičiau, tačiau gavosi, kaip gavosi. Nuolatos jį spaudžiau ir mačiau, kad su kiekvienu raundu jis lėtėjo ir silpnėjo.“

Priminsime, kad praėjusių metų gruodį lietuvis nusileido WBO pusvidutinio svorio kategorijos čempionui Terencui Crawfordui. Dabar mūsų boksininkas galvoja tik apie revanšą.

„Nemanau, kad Terencas turi kitų pasirinkimų kovai. Su visa pagarba jiems, aš galiu prašyti revanšo, nes jis paprasčiausiai neturi kitų varžovų“, – kalbėjo lietuvis.

Kovos vaizdo įrašas:

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

patriotas

Super,toliau revansas, Sekmes Egi

Anonimui Pydarui

Dabar gali ir landsbergio gauja daužyti

ZJB

Galėtų dabar kokiai malalietkai žandikaulį sulaužyt

SUSIJUSIOS NAUJIENOS