C. Anthony: žinome pralaimėjimo jausmą ir daugiau nebenorime jo patirti | KaunoDiena.lt

C. ANTHONY: ŽINOME PRALAIMĖJIMO JAUSMĄ IR DAUGIAU NEBENORIME JO PATIRTI

Australijos rinktinė praėjusią naktį kaip reikiant sudrebino JAV nacionalinės ekipos nenugalimumo pamatus. Australai tapo pirma komanda nuo 2004 metų, kuri olimpinėse žaidynėse prieš JAV pirmavo po dviejų kėlinių, o dar 33-ąją rungtynių minutę rezultatas buvo lygus (72:72).

Įtampa jautėsi ir žvelgiant į JAV rinktinės atsarginių žaidėjų suolelį. Trenerio Mike'o Krzyzewski veide buvo matomi nerimo ženklai, Draymondas Greenas ramino komandos draugus, o DeMarcusas Cousinsas iš nevilties švystelėjo rankšluostį ant grindų. 

JAV herojumi tapęs Carmelo Anthony po sunkiai iškovotos pergalės pripažino, kad jis ir jo komandos draugai nebenori patirti seniai pamiršto pralaimėjimo jausmo. Jį olimpiadoje paskutinį kartą amerikiečiai patyrė prieš 12 metų, kuomet Atėnų olimpinėse žaidynėse jie suklupo tris kartus.

„Sakau, atvirai – negalvojau apie 2004-ųjų nesėkmes. Žaidžiau ir galvojau tik apie šias rungtynes. Ta patirtis seniai praėjo, mes priėmėme tai asmeniškai. Žinome tą jausmą ir daugiau niekada nebenorime jo patirti. Bet tai skirtingi laikai. Reikia suprasti, kad skiriasi pats žaidimas, puolimas gynyba bei pačios komandos. Tarp tų laikų prieš 12 metų ir šių žaidynių yra didelis skirtumas“, – kalbėjo C. Anthony.

9 tolimos bombos ir 31 taškas – toks C. Anthony benefisas išgelbėjo JAV krepšininkus. Visgi pats Niujorko „Knicks“ atstovas tvirtino, kad atkaklaus pasipriešinimo iš australų jie ir tikėjosi.

„Mes tikėjomės tokių fiziškai stiprių rungtynių, nes tokia pastaruosius keletą metų jau yra Australijos komanda. Ateidami į areną buvome pasiruošę ir žinojome, kokius žaidėjus jie turi ir mačo pabaigoje privalėjome nurimti bei susikoncentruoti“, – kalbėjo C. Anthony.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS