D. Adomaičiui – bauda iš FIBA | KaunoDiena.lt

D. ADOMAIČIUI – BAUDA IŠ FIBA

Tarptautinė krepšinio federacija (FIBA) sureagavo ne tik į Lietuvos rinktinės protestą dėl grubios teisėjų klaidos po rungtynių su Prancūzija, tačiau ir į Dainiaus Adomaičio protrūkį spaudos konferencijoje.

Išanalizavusi lietuvių stratego elgesį ir išsakytą necenzūrinę leksiką, kuri vėliau iš naujo internete patalpintoje spaudos konferencijoje buvo cenzūruota, FIBA išrašė baudą.

Federaciją pasiekė raštas su penkiaženkle suma, kuri, tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis, siekia virš 10 tūkst. Šveicarijos frankų. Kartu priskaičiuotas ir protesto teikimo mokestis.

Protestą FIBA organizacija atmetė.

Apie gautą baudą po paskutinių čempionato rungtynių su Dominikos Respublika užsiminė ir pats D. Adomaitis, bet daugiau detalizuoti nepanoro nenorėdamas būti nubaustas dar kartą.

„Norite sekančią (baudą) susimokėti? – į žurnalisto klausimą dėl baudos dydžio šypsodamasis reagavo D. Adomaitis. – Jeigu sekančią susimokate, aš galiu pasakyti dar daug dalykų.

Čia yra blogiausias dalykas mano darbe. Jeigu aš galėčiau pasakyti visą teisybę demokratinėje visuomenėje... Dar bus kažkokios apeliacijos. Nesinori ant emocijų kalbėti, bet tikrai ne taip turi būti su krepšiniu.“

D. Adomaičio emocijų protrūkis po mačo su Prancūzija:

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (15)

Rolas

Kol neišjudins nauji vejei Sabo,tol bus tokia betvarkė,reikalingas žmogus su protu,o Sabas tegul buna tipo ambasadorius ,prezentacijos,baliukai ir t.t,duokit kam pailsėt.

Marius

Adomaitis kalbėjo primityvia gatvine kalba.Taip kalbėti tikriausiai butų galima krepšininku rūbinėje po rungtynių ,bet ne oficialioje spaudos konferencijoje.Ta pati buvo galima pasakyti ir kultūringa civilizuota kalba.

v

negali treneris nepaimt i rinktine stipriausiu krepsininku tokiu kaip motiejunas. viskas tik per savo didziule arogancija. todel gavo tokia vieta kokia ir nusipelne. koks treneris tokia ir jo komanda..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS