D. Sabonis apie „išvargtą“ pirmą pergalę: visi norėjo pasirodyti | KaunoDiena.lt

D. SABONIS APIE „IŠVARGTĄ“ PIRMĄ PERGALĘ: VISI NORĖJO PASIRODYTI

  • 0

Iki ilgosios pertraukos buksavusi Lietuvos krepšinio rinktinė pergalingai pradėjo kovą dėl olimpinio kelialapio į Tokiją. Ketvirtajame kėlinyje krepšį atrišę lietuviai įveikė Venesuelos krepšininkus – 76:65. Tuo tarpu, į pirmąją pergalę rinktinę vedęs Domantas Sabonis neslėpė, kad „nurašyti“ venesueliečiai pademonstravo charakterį.

„Pirmos rungtynės ir Venesuela stipriai žaidė. Darėme klaidas, kurių nereikėjo. Visi norėjo pasirodyti, nes žaidėme prieš šeimą ir sirgalius. Svarbiausia, kad pasiekėme pergalę“, – apie pirmą įveiktą barjerą kalbėjo Lietuvos rinktinės aukštaūgis.

D. Sabonis neslėpė, kad labiausiai šiandienos mače koją „kišo“ susikaupimas: „Pradėjome gerai, bet po to žaidimas buvo banguotas. Toliau stengsimės visas 40 minučių žaisti gerai.“

Per beveik 24 minutes aukštaūgis pelnė 12 taškų ir atkovojo 8 kamuolius. Paklaustas, kaip jautėsi po ilgo laiko žaisdamas savų sirgalių akivaizdoje, Indianos „Pacers“ vedlys džiaugėsi, kad prie Lietuvos rinktinės sirgalių žaisti – vienas malonumas.

Į pirmąsias rinktinės rungtynes susirinko kiek mažiau nei 3 tūkst. „gyvų“ krepšinio kovų išsiilgusių aistruolių. Arenos tikrai bus užpildytos Viktorijoje, Splite ir Belgrade, kur šiuo metu taip pat vyksta kovos dėl bilieto į Japoniją.

Kanadoje į pirmąjį mūšį be ryškiausios savo žvaigždės, Milvokio „Bucks“ puolėjo Giannio Antetokounmpo, stos Graikijos rinktinė, kuriai pirmajame mače teko „kietas riešutėlis“ Kanados rinktinė. „Betsafe“ ekspertai ryškiais favoritais laiko kanadiečius, kurie turi net 86 proc. tikimybę nugalėti graikus.

Tuo tarpu, Belgrade neabejotina favorite yra laikoma galinga Serbijos rinktinė. „Betsafe“ ekspertai prognozuoja, kad serbai turi net 73 proc. tikimybę krautis lagaminus į Tokiją.

 

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS