Devyniolikmečių rinktinės vedliui nustatytas čiurnos raiščių plyšimas | KaunoDiena.lt

DEVYNIOLIKMEČIŲ RINKTINĖS VEDLIUI NUSTATYTAS ČIURNOS RAIŠČIŲ PLYŠIMAS

  • 0

Pergalę pasaulio vaikinų jaunimo (U19) krepšinio čempionato aštuntfinalyje Lietuvos rinktinei apkartino kapitono Dovydo Giedraičio trauma. Antro kėlinio pabaigoje Dovydas nepatogiai nusileido ant varžovo ir susižeidė čiurną. Kapitonas rungtynių nebetęsė, o per sužaistas 14 minučių spėjo pelnyti 6 taškus ir atlikti 4 rezultatyvius perdavimus.

Po rungtynių krepšininkui vienoje iš Kretos ligoninių buvo atlikti tyrimai, po kurių paaiškėjo, kad gynėjui dalinis čiurnos raiščių plyšimas.

„Rokas atliko perdavimą man į kampą „ant tritaškio“, aš pašokau, pagavau kamuolį ir gynėjas palindo po manimi ir pakišo koją. Ar specialiai, ar netyčia – nežinau. Raiščiai stipriai patempti, žiūrėsime, kaip jausiuosi per laisvą dieną, atliksime visas įmanomas procedūras. Žaisti labai noriu, bet ar pavyks – dar per anksti spręsti“, – po apsilankymo ligoninėje sakė komandos kapitonas Dovydas Giedraitis.

Jis per ketverias čempionato rungtynes vidutiniškai rinko po 12,8 taško, atliko po 3,8 rezultatyvaus perdavimo, atkovojo po 2,3 ir perėmė po 1,5 kamuolio bei fiksavo 13,5 balo naudingumą.

Pasaulio čempionato aštuntfinalyje Gedimino Petrausko auklėtiniai 91:74 įveikė Australijos krepšininkus ir ketvirtfinalyje susitiks su Serbijos krepšininkais, kurie 87:60 įveikė Filipinų ekipą. Rungtynės vyks penktadienį, 15 valandą 30 minučių.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS